Jégkorong: Szirányival tárgyal a Volán, Las Vegas-i kiszemelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 13:34
Az Alba Volán jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatója, Ocskay Gábor a 37-szeres válogatott Szirányi Bencének tett 2+1 éves ajánlatot. A Miskolci Jegesmedvék kulcsembere – aki a miskolciaktól nyolc hónapra szóló ajánlatot kapott – harmadszor kerül közel a fehérváriakhoz.

„Először kétezer-kilencben hívott, amikor a Vasassal befejeztem az első idényemet, de akkor még úgy éreztem, elég nekem a Mol Liga is, többet ér húsz-huszonkét percet játszanom, mintha az EBEL-ben kapnék hatot – emlékezett Szirányi. – Másodszor kétezer-tizenegyben keresett, mielőtt kimentem Brianconba, akkor viszont úgy gondoltam, ideje szerencsét próbálnom külföldön. Most viszont úgy érzem, tudnék segíteni a Volánnak, semmi sem áll az utunkban, már csak meg kell egyezni.”Szirányi. – Másodszor kétezer-tizenegyben keresett, mielőtt kimentem Brianconba, akkor viszont úgy gondoltam, ideje szerencsét próbálnom külföldön. Most viszont úgy érzem, tudnék segíteni a Volánnak, semmi sem áll az utunkban, már csak meg kell egyezni.”

Az Alba Volán állítólag tárgyal a 27 éves Podgoricában született, de kanadai állampolgár Ned Lukaceviccsel, méghozzá az új másodedző révén, akivel 2011–12-ben együtt dolgoztak Las Vegasban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik