Jégkorong: romlott volt a vacsora, nem tudja lejátszani a Tátra-kupa-döntőt a DVTK

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.25. 10:28
null
A DVTK nem tud kiállni a Tátra-kupa döntőjére (Fotó: Ádám János, Észak-Magyarország, archív)
Elmarad a DVTK és a Dukla Michalovce döntője a Tátra-kupán, mert a miskolci csapat ételmérgezést kapott – számolt be a Jégkorongblog.


A DVTK Jegesmedvék másodszor vett részt a poprádi Tátra-kupán, ahol először a HC Kosicétól kikapott 4–2-re, majd legyőzte a lengyel Comarch Cracoviát 3–2-re. Az eredmények alakulása miatt vasárnap este a Dukla Michalovce ellen döntőt játszottak volna a miskolciak, de ez elmarad.

„A csapat szombat este megvacsorázott a szállodában, ám utána szinte valamennyi játékoson és stábtagon az ételmérgezés tünetei jelentkeztek – mondta a helyszínről a Jégkorongblognak Nagy Ádám, a klub általános igazgatója. – Ez egészen pontosan hasmenést, hányást jelentett, de olyan szinten, hogy néhány játékosunk a kiszáradás határáig jutott. Természetesen bementünk a helyi kórházba, ahol sürgősségi ellátást kaptunk, illetve akinél szükséges volt, infúzióra kötötték. Most, vasárnap délelőtt jöttünk el a kórházból, de mivel az egész csapat nagyon rossz állapotban van, így egészen biztosan nem tudunk kiállni az esti döntőre. Jelen pillanatban talán ha három egészséges hokisunk van.”

Nagy hozzátette, remélik, hogy egy későbbi időpontban lejátszhatják majd a finálét.

„Természetesen egyeztetünk a poprádi szervezőkkel a mérkőzés esetleges pótlásáról, de ami biztos: a csapat most felül a buszra és hazamegy. Nagyon sajnáljuk, hogy nem játszhatunk döntőt ezen a patinás tornán, illetve természetesen a szurkolóinkat is, akik lemaradnak egy ilyen fontos összecsapásról, de egyszerűen nincs más lehetőségünk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik