Jégkorong ob I: az Újpest másodszor győzött a Fehérvár farm ellen

Vágólapra másolva!
2011.03.08. 18:38
Címkék
A nem túl fényesen szereplő Újpestnek összejött a második győzelem a jégkorong ob I középszakaszában: a lila-fehéreknek ismét a Fehérvár farm ellen sikerült győzniük a 13. fordulóban.

A székesfehérvári találkozót jól kezdték a vendégek: Virág Csaba emberelőnyből volt eredményes a hetedik percben, majd Szajbert Patrik is betalált, de Pilcsik Tamás szépített az első harmad vége előtt. A 3–1-es végeredményt Robert Davis állította be a második játékrészben.

Az Újpest a második fordulóban 3–2-re nyert a fehérváriak ellen, de két héttel később 6–3-ra kikapott hazai pályán.

JÉGKORONG OB I
KÖZÉPSZAKASZ, 13. FORDULÓ
SAPA FEHÉRVÁR AV 19 FARM–ÚJPEST 1–3 (1–2, 0–1, 0–0)
Székesfehérvár, 400 néző. V: Halassy, Bedő P., Gangel
FEHÉRVÁR: Vay – Maklári, Ondrejcík, Németh Á., Hajós (1), Kiss D. (1) – Varga A., Orbán, Pilcsik 1, Nagy G., Hegyi Á. Z. – Hetényi P., Balogh B., Farkas T., Kovács V., Farkas L. S. – Dósa, Meretei M., Horváth D., Reiter R., Szabó A. Edző: Kóger István
ÚJPEST: SZŐKE – Zalavári, Vígh, VIRÁG CSABA 1 (1), DAVIS 1 (1), NÉMETH P. (2) – Garbacz, Tolnai, Gergely Zs. (1), Szajbert P. 1, Rusznyák (1) – Sommer, Kukucska, Dömötör, Fekecs, Frajka. Edző: Ancsin János
Kiállítások: 18 perc+10 perc fegyelmi (Kiss D.), ill. 20 perc
MESTERMÉRLEG
Kóger István: – Amit felépítettünk a Fradi és a Miskolc ellen, azt most sikerült lerombolnunk. Nem mondhatom, hogy nem hajtott a csapat, ellenben ezen a mérkőzésen hiányzott az a plusz, amely a játékunkat korábban jellemezte.
Ancsin János: – Fegyelmezett játék, kifogástalan kapusteljesítmény, és egy adag szerencse. Ilyen egyszerű a győzelmünk receptje.
KÉSŐBB
Dab.Docler–FTC-Orangeways
Miskolci JJSE–Vasas HC
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik