Jégkorong Mol Liga: egyenlített a Brasov a Debrecen ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.15. 20:31
A Corona Brasov 5–2-re győzött a Debrecen vendégeként a jégkorong Mol Liga negyeddöntőjének második mérkőzésén, szerdán.

Az első, keddi összecsapást – szintén Debrecenben – a hazaiak nyerték meg 6–3-ra. A következő mérkőzést szombaton játsszák, Brassóban.

JÉGKORONG, MOL LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS



JÉGKORONG, MOL LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS

DEBRECENI HK–CORONA BRASOV (romániai) 2–5 (0–3, 1–1, 1–1)
Debrecen, 417néző.V:Rudolf, Branislav (mindkettő szlovák), Váczi, Muzsik
DEBRECEN:
Gyenes – Varga A., Dudás – Szagyikov, Bezrukov – Hetényi P., Berta – Schultz1,Brown, Hári N. – Piszkunov(1),Koszurov, Vaszjunyin1– Németh A., Godó, Molnár D. – Győrfy, Vincze P. T. Edző:Jason Morgan
BRASOV:TŐKE – FILIP1 (2),Nagy I. – Bors, Clarke(1)– Imecs, Nagy Cs. – MCDONALD1 (1),McGregor(2),Klempa(1)– Molnár Zsolt(1),MIHÁLY Á.1 (1),GLIGA2– Tranca, Zsók, Zabludovszkij – Fodor Cs., Péter Zs., Bíró M.– Bíró O. Edző:Martin Lacroix
Kiállítások:14, ill. 18 perc
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása:1–1
MESTERMÉRLEG
Jason Morgan:
– El kell ismerni, az ellenfél a játék minden elemében felülmúlt bennünket, így nem lehetett esélyünk a győzelemre. Frusztráltan, sok hibával játszottunk, számomra egyelőre teljesen érthetetlen módon. Nem történt tragédia, de jobb lett volna 2–0-val utazni Brassóba, ahol nagyon nehéz meccsek várnak ránk.
Martin Lacroix:– Nagyon boldog vagyok, hogy az első vereségre csattanós választ tudtunk adni. Teljesen más szellemben hokiztunk, felvállaltuk a sok ütközést, aminek persze az volt a következménye, hogy sokszor kerültünk emberhátrányba, de remekül öltük a Debrecen emberelőnyeit, és Tőke kapus is nagyszerű teljesítményt nyújtott. Hosszú párharcra számítok, valami azt súgja nekem, hogy a hetedik meccs fog dönteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik