Jégkorong, Mol Liga: a Volán győzelmével kezdődött a bajnokság

Vágólapra másolva!
2011.09.06. 21:45
Címkék
A Sapa Fehérvár AV 19 győzelmével kezdődött a magyar-román jégkorongbajnokság, miután a fehérvári csapat 4–3-ra legyőzte a HSC Csíkszeredát hazai pályán.

A Volán jól kezdte a meccset, az első harmadban kétgólos előnyhöz jutott, ám a második játékrészben egyenlített a címvédő Csíkszereda.

A harmadik harmadban és a hosszabbításban nem esett gól, majd a szétlövésben a Fehérvár diadalmaskodott a Mol Liga első találkozóján.

JÉGKORONG MOL LIGA
ALAPSZAKASZ
SAPA FEHÉRVÁR AV 19 FARM–HSC CSÍKSZEREDA 4–3 (2-0, 1-3, 0-0, 0-0, 1-0) – szétlövéssel
Székesfehérvár, 200 néző. V: Kincses, Németh M., Mayer I.
FEHÉRVÁR: PLESZKÁN – Erdélyi, Varga A., Hajós (1), TÓTH A. 1 (1), Kiss D. 1 – Balogh B., Hetényi P., Farkas T., Kovács V. 1, Farkas L. S. – Maklári, Árkovics, Reiter R., MERETEI M. 1, Horváth D. – Dósa, Soltész, Németh A., Németh Á., Tóth G. Edző: Kóger István
CSÍKSZEREDA: Kozuch (1) – Kósa, Papp sz., MOLNÁR ZS. 2, Virág Cs., Bíró O. – Hruby (1), Góga, Novak, Mihály E. (1), HURTAJ (1) – Flinta, Molnár Sz., Szőcs Sz. (1), Petres, Moldován – Bálint A., Péter L. 1. Edző: Charles Franzen
Kiállítások: 14 perc illetve 16 perc
MESTERMÉRLEG
Kóger István: A végeredménnyel természetesen elégedett vagyok, de a második harmadban, a mi hibáink is kellettek ahhoz, hogy feljöjjön a Csíkszereda. A harmadik játékrészben már fegyelmezettek voltunk, és Fortuna is velünk volt a végére.
Charles Franzen: Fáradt csapat benyomását keltettük, nehéz mérkőzéseket játszottunk a hétvégén. A szezon elején járunk, nyilván most becsúszhatnak ilyen eredmények, bár akármilyen hosszú is az idény ezek a pontok még hiányozhatnak a végén.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik