Jégkorong: Észak-Amerikába igazol a DVTK válogatott védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.16. 10:32
null
Gőz Balázs (Fotó: dvtk.eu)
A Kontinentális-kupa második köre után Észak-Amerikában, a Roanoke Rail Yard Dawgs kötelékében folytatja pályafutását Gőz Balázs, a DVTK Jegesmedvék jégkorongozója – közölte hétfőn hivatalos honlapján a klub.

 

A válogatott védő remek teljesítményt nyújtott a tavalyi szezonban is, ennek következtében számos megkeresést kapott a tengerentúlról, így távozása nem éri váratlanul a klub vezetőit.

„Amikor nyáron leültünk Egri Istvánnal tárgyalni, elmondtam neki, hogy szeretném magam Észak-Amerikában kipróbálni, ezért úgy egyeztünk meg, hogy ha lesz lehetőségem elmenni, akkor a klub nem gördít ez elé akadályt – idézi a dvtk.eu Gőz Balázst. – Természetesen óriási pozitívum volt számomra, hogy így is lehetőséget kaptam, hiszen így jó pár meccsel a lábamban érkezem új csapatomhoz, ami nagy előnyt jelent. Hálás vagyok, hogy az elmúlt években a DVTK címerét viselhettem, és rengeteg gyönyörű élménnyel, sikerrel gazdagabban távozom Miskolcról.”

A Roanoke Rail Yard Dawgs a Southern Professional Hockey League-ben (SPHL) szerepel. Az észak-karolinai központú liga csapatai főképp az Egyesült Államok délkeleti államaiból verbuválódnak. A mintegy 100 000 ember lakta Roanoke város Virginiában található.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik