Jégkorong: a DVTK is felmentette a vezetőedzőjét

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.01.22. 11:58
null
Marcel Rodman (Fotó: Dömötör Csaba)
A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatánál felmentették a munkavégzés alól a vezetőedzőt, a szlovén Marcel Rodmant.

 

A miskolci klub honlapján Egri István elnök szerdán közölte: ebben a szezonban hullámzóan teljesítenek, a váltással azt szeretnék elérni, hogy kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtsanak.

„Még van kilenc mérkőzés az alapszakaszból, majd következik a középszakasz, így a lehetőség adott a fejlődésre” – utalt a vezető a szlovák bajnokságra, amelyben a DVTK 39 mérkőzésen 56 pontot szerzett, és a 8. helyen áll a tabellán. Hozzátette: az új edzővel jelenleg is folynak a tárgyalások, kinevezéséig a szakmai munkát Strenk Hunor és Farkas Tamás irányítja.

A miskolci együttes az előző kilenc tétmérkőzése közül nyolcat elvesztett. Rendezőként a múlt hét végén mind a két összecsapásán alulmaradt a Magyar Kupa négyes döntőjében: az elődöntőben a Hydro Fehérvár AV19-től kapott ki 6–2-re, a bronzmérkőzésen a szintén szlovák ligában szereplő MAC-Újbudától 7–4-re.

Az MK négyes döntője óta már a második csapat váltott edzőt, kedden a Fehérvár AV19 szakított a finn Hannu Järvenpääval, akinek a helyét honfitársa, Antti Karhula vette át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik