Videó: bunyó a javából! Ki sem látott a vérből a svájci hokis

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 16:48
null
Így jár, aki kötekedik Paolo Ducával (Fotó: bild.de)
Abban nincs semmi meglepő, hogy egy jégkorongmérkőzésen verekedés tör ki. A svájci élvonalbeli hokibajnokságban rendezett Ambri-Piotta–Bern meccsen azonban nem szokványos bunyót láthatott a nézősereg. A vendégek játékosa, Tristan Scherwey akkora verést kapott, hogy fejvédőjének plexijét teljesen ellepte a vér.

Az eset múlt pénteken történt, amikor a listavezető Bern az Ambri-Piottához látogatott. A hazaiak 2–1-es vezetésénél a korongot birtokló Scherwey megindult a házigazdák kapuja felé, Reto Kobach szorításában azonban nem tudta a kapuba préselni a pakkot, sőt a védővel együtt nagy lendülettel nekicsúszott a vendéglátók kapusának, Michael Flückigernek.

Nos, azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a jégkorongban a kapuvédőket mekkora tisztelet övezi, ezért Paolo Duca úgy döntött, bosszút áll Scherweyen túlzott vehemenciájáért.

Az Ambri-Piotta jégkorongozója gondolkodás nélkül ütni kezdte a Bern játékosát, aki másodpercek leforgása alatt akkora verést kapott, hogy fejvédőjének plexijét teljesen ellepte a vér. A történtek után „óriási meglepetésre” mindkét játékost kiállították végleges fegyelmivel.

A módosult arcberendezésű Scherwey a meccs után az alábbi fotót osztotta meg az egyik közösségi oldalon. A németek megjegyzik, nagy szerencse, hogy a pórul járó jégkorongozónak nem a látása bánta az ütközetet.

Tristan Scherwey megúszta maradandó károsodás nélkül (Fotó: Facebook/Tristan Scherwey)
Tristan Scherwey megúszta maradandó károsodás nélkül (Fotó: Facebook/Tristan Scherwey)

A bunyónak volt, pontosabban lehetett előzménye, néhány héttel ezelőtt ugyanis Scherwey ugyancsak egy Ambri-Piotta elleni találkozón ártalmatlan szituációban súlyos sportszerűtlenséget követett el, ami miatt ötmeccses eltiltással sújtották.

Most bosszút álltak rajta...

A BUNYÓ

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik