Alba Volán: rendőrök és szurkolók segítségével keresik a játékost megütő nézőt - videó

Vágólapra másolva!
2012.01.02. 12:57
null
Fehérváron keresik a szurkolót (Fotó: Szabó Miklós)
Címkék
Parázs hangulatú mérkőzésen szenvedett háromgólos (4–1) vereséget az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokságban (EBEL) pénteken hazai környezetben a Sapa Fehérvár AV19. A találkozó hajrájában a vendégek kispadjához közel dulakodás alakult ki, az osztrákok részéről a bunyóba beszálló Robert Davisont a nézőtérről megütötték, a fehérvári klub honlapján ma arról számoltak be, hogy a szurkolóik segítségével keresik a magáról megfeledkezett rendbontót.

A SALZBURGI EDZŐ MÉG NEM LÁTOTT ILYET
„Sohasem láttam még olyat pályafutásom során, hogy egy szurkoló megüssön egy játékost. Úgy gondolom, hogy a szövetségnek ezt megfelelően szankcionálnia kell!” – nyilatkozta a mérkőzés után a győztes salzburgiak edzője, Pierre Pagé.

„A Sapa Fehérvár AV19 minden lehetséges eszközzel igyekszik megtalálni a rendbontó személyt, akinek a felelőtlen tette a klubunkra kivetett súlyos büntetést eredményezhet. Ennek érdekében a klub a rendőrség segítségét is igénybe veszi, és számít szurkolóira is" – olvasható a klub honlapján a közlemény.

A honlapon arra kérik az olvasókat, hogy aki bármilyen információval rendelkezik, az info@albavolanhockey.hu vagy a blanka@ariff.hu email-címen jelentkezzen.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik