A Fradi edzeni sem megy a Megyeri útra

Vágólapra másolva!
2010.09.16. 12:06
null
Továbbra is Pesterzsébeten játszik a Fradi (Fotó: Tumbász Hédi)
Címkék
Tegnap beszámoltunk róla, hogy az FTC-Orangeways jégkorongcsapata nem tudott megegyezni az együttes otthonául szolgáló Pesterzsébeti Jégcsarnokkal, ezért valószínűleg az Újpest jégpályájára, a Megyeri útra költözik. Közben viszont megoldódott a Pesterzsébeti Jégcsarnok igénybevételével kapcsolatos probléma, így a Ferencváros továbbra is ott edz és játssza mérkőzéseit.

 

 

Először arról szóltak a hírek, hogy a Ferencváros edzései és mérkőzései is a Megyeri úton lesznek, amit azonban az Újpest közleményben cáfolt. A lila-fehér klub álláspontja az volt, hogy szívesen segítenek a Fradinak, és edzésekre befogadják csarnokukba az együttest, azonban mérkőzéseiket biztosan nem rendezhetik a Megyeri úton, mivel a Mol Liga-találkozókat azonos időben rendezik.

Azóta kiderült, hogy a Ferencváros edzései sem a Megyeri úton lesznek, a csapatnak ugyanis sikerült megegyeznie a Pesterzsébeti Jégcsarnok üzemeltetőjével. Mivel délelőttönként általános iskolások tanulnak korcsolyázni, Hakan Nygren csapatának edzései továbbra is délután kettőkor kezdődnek a Pesterzsébeti Jégcsarnokban.

„Az erzsébeti jégcsarnok üzemeltetőjével a kialakult helyzet rendeződött, megoldódott! Ezért a csapat a megszokott helyen folytatja a munkáját a sikeres szereplés érdekében. A hétvégi mérkőzésre az FTC várja minden kedves szurkolóját! Hajrá, Fradi!” – áll a Ferencváros jégkorongszakosztályának közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik