Vb 2014: testőrökkel él a Neymar sérülését okozó Zúniga

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.21. 14:09
Testőrök védik Juan Camilo Zúnigát, a kolumbiai válogatott és a Napoli labdarúgóját, aki Neymar csigolyasérülését okozta a Brazília elleni világbajnoki negyeddöntő hajrájában.

Az eset óta rengeteg fenyegető levelet és üzenetet kap a hátvéd, akinek édesapja beszélt a nehéz helyzetről.

„Őrült és ijesztő üzenetek, fenyegetések, rasszista sértegetések mindennaposak a család életében a mérkőzés óta. Interneten és telefonon keresztül is érkeznek. Felvettük a kapcsolatot a hatóságokkal, mint apa kimondottan aggódom” – idézi a brazil Lancenet Zúniga édesapját, Camilo Zúnigát.

„Nemcsak a fiam, a felesége és az unokám biztonságát is féltem. Neymar sérülése óta testőrök vigyáznak ránk, csak remélni tudom, hogy a szituáció átmeneti.”

„Neymar sem hibáztatja a fiamat, ő is tudja, hogy nem szándékosan okozott neki sérülést. Az erőszak minden formáját elutasítja, meg lehet nézni a karrierjét, sosem volt agresszív, aljas játékos. Aki őt támadja, egyszerűen nem érti a futballt. Az ehhez hasonló esetek benne vannak a játékban, azon a negyeddöntőn sem ez volt az első kemény ütközés. Juan nyilvánosan bocsánatot kért, nem tudom, mi többet tehetne még" – zárta szavait az aggódó édesapa.

A Kolumbiai Labdarúgó-szövetség (FCF) már korábban jelezte, hogy mindent elkövetnek Zúniga és a családja védelme érdekében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik