Vb 2014: „Nem tudtuk megfogni Messit, ez lett a vesztünk”

Vágólapra másolva!
2014.06.16. 03:44
Az argentin labdarúgó-válogatott a világbajnokságon váratlanul szoros mérkőzésen 2–1-re legyőzte az F-csoport első mérkőzésén Bosznia-Hercegovinát. A találkozó után többek között Lionel Messi és Safet Susic is értékelt.

„Úgy gondoltam, hogy Messit kilencven percig emberfogással kellene őriznünk, de kiderült, hogy ez képtelenség. Nem tudtuk megfogni az argentin klasszist, és ez lett a vesztünk. Sokat számított a korai öngól, talán ha az nincs, a meccs is máshogy alakult volna" – mondta a bosnyákok szövetségi kapitánya, Safet Susic.Safet Susic.

A találkozó legjobbjának megválasztott,mindössze második vb-gólját szerző Lionel Messi sem hagyta szó nélkül a meccset.

„Bosznia-Hercegovinának remek csapata van, sokat tanultunk ebből a meccsből, fejlődnünk kell. Persze örülök, hogy sikerült begyűjteni a három pontot, nagyon fontos volt az eredményes kezdés" – mondta az argentinok klasszisa.

Egyvalamiben egyetértettek a bosnyákok az argentinokkal: Lionel Messi a világ legjobbja (Fotó: Reuters)
Egyvalamiben egyetértettek a bosnyákok az argentinokkal: Lionel Messi a világ legjobbja (Fotó: Reuters)

„Messi elképesztő gólt lőtt, nincs mit tenni, ilyen, ha a világ legjobbja ellen lépsz pályára. Jó kis meccs volt, tisztában voltunk az esélyeinkkel, de úgy gondolom, egy döntetlent talán megérdemeltünk volna. Nem adjuk fel, tovább akarunk jutni a csoportból" – nyilatkozta Zvjezdan Misimovic.

„Váratlanul sokat hibáztuk, nemcsak a játékosaim, én is csinálhattam volna másként sok mindent, de ezzel majd később foglalkozunk, jelenleg csak az a fontos, hogy bezsebeltük a három pontot. A fordulópontot Higuaín beállítása jelentette, onnantól elkezdett kreatívan, bátran futballozni a csapat. Nagy szerencsénk, hogy van egy Lionel Messink, mondhat bárki bármit, ő a világ legjobbja" – értékelt Alejandro Sabella, az argentinok szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik