Vb 2014: Muntarit és Boatenget hazaküldték a ghánaiak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.26. 12:53
null
Boateng és Muntari (11) is a csapat erőssége volt (Fotó: Reuters)
Nem csak anyagi természetű problémák hátráltatják a ghánai csapat világbajnoki felkészülését: fegyelmi okból kitették az afrikai csapat keretéből Sulley Muntarit és Kevin-Prince Boatenget, akik haza is utaztak.

A két játékos szűrét azért tették ki, mert két napja összeverekedtek egymással, majd miután megpróbálták szétválasztani őket, Muntari az egyik csapatvezetőnek támadt, Boateng pedig trágár szavakkal inzultálta Akwasi Appiah szövetségi kapitányt.

A két játékos elbocsátását Appiah hivatalosan is megerősítette.

Ghána ma 18 órától Portugáliával játszik, nagy különbségű győzelemre és a Németország–Egyesült Államok összecsapás kedvező eredményére is szüksége lenne a nyolcaddöntőbe jutáshoz. Muntari eltiltás miatt egyébként sem játszhatna Portugália ellen.

A ghánai játékosok sztrájkkal is fenyegetőztek, ezért a ghánai köztársasági elnök, John Dramani Mahama repülőn elküldte készpénzben a játékosoknak járó prémiumot, amit a vb-re való kijutással érdemeltek ki.

Brazíliából tudósító munkatársaink a Sony Xperia Z2 okostelefonok Timeshift Video módjával nagy sebességű (120 fps) klipeket készíthetnek 720p HD felbontás mellett. (x)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik