Vb 2014: megszabadul-e a Fradi védője „A mellőzött” címkétől?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.14. 16:26
Muhamed Besic, a Ferencváros légiósa kiválóan be tudná tölteni a védelem előtti középső védekező középpályás pozícióját Bosznia-Hercegovina válogatottjában a világbajnokságon, de a jelek szerint Safet Susic szövetségi kapitány tartósan mellőzi őt – állapítja meg a bosnyák labdarúgó-válogatottal foglalkozó honlap, a bhdragons.com.

Haris Medunjanin, Adnan Zahirovic, Elvir Rahimic, Sejad Salihovic, valamint a párban értékelt Tino-Sven Susic és Anel Hadzic mögött Muhamed Besic a hatodik-hetedik helyet foglalja el a bosnyák válogatott védekező középpályásainak sorában az elemzés szerint. „Ez a leggyengébb pontunk" – fogalmaz a szerző, aki sokatmondóan „A mellőzött"-ként (The Ignored One) emlegeti Besicet, pedig...

NSO-ELEMZÉS BESIC LEHETSÉGES VB-SZEREPLÉSÉRŐL
„Besic fontos játékosnak számít Bosznia-Hercegovina futballjában. A magam részéről bízom benne, hogy meghívót kap a világbajnoki keretbe. Úgy vélem, Safet Susic is hisz benne" – fogalmazott a Nemzeti Sport Online kérdésére Edin Isanovic bosnyák szakíró a közelmúltban. RÉSZLETEK ITT!

„A listán szereplők közül Besic akár a legjobb választás is lehetne, de akad itt egy probléma: Safet Susic eddig még nem küldött neki meghívót" – emlékeztet a cikk írója, aki szerint ennek hozzáállásbeli problémák lehetnek az okai; Susicról köztudott, hogy nem tolerálja az ilyesmit.

„Muhamed az elmúlt szezonban a védelem közepén játszott klubjában, de kétségtelenül megvannak a képességei ahhoz, hogy a középpályán kapjon feladatot – jellemzi a szerző a Fradi légiósát. – Mind a védekezéshez, mind a játék védekezésből támadásba átfordításához megvannak a képességei. Olyan angol élvonalbeli klubok is nyomon követik a fejlődését, mint a Fulham és a Tottenham. Üdvözlendő lenne a beválogatása, hiszen a csapatnak óriási szüksége lenne egy vérbeli védekező középpályásra, márpedig ő az."

A vb-újonc Bosznia-Hercegovina az F-csoportban Argentínával, Nigériával és Iránnal mérkőzik meg a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik