Vb 2014: Ha így folytatjuk, sokáig eljuthatunk - Besic

Vágólapra másolva!
2014.06.09. 16:09
A labdarúgó NB I-ben harmadik helyen végző FTC játékosa, Muhamed Besic izgatottan várja a világbajnokságot, és véleménye szerint Bosznia-Hercegovina sokáig eljuthat a nyári tornán.

„Nagyon jó munkát végeztünk Szarajevóban, Amerikában, majd most itt, Brazíliában is – idézi a fradi.hu Besic sportsport.ba bosnyák honlapnak adott nyilatkozatát. – Koncentráltan futballoztunk Elefántcsontpart, valamint Mexikó ellen is, ezért sikerült jó eredményeket elérnünk. Életem eddigi legnagyobb büszkesége, hogy világbajnokságon képviselhetem majd a hazámat. Kiváló a hangulat a csapaton belül, a felkészülési mérkőzések csak tovább növelték az önbizalmunkat, alig várjuk már az Argentína elleni nyitányt. Ha így folytatjuk az utunkat, akkor sokáig eljuthatunk. Nagyon egységesek vagyunk, mert tudjuk, hogy mindannyian teljes szívünkkel játszunk majd a hazánkért."fradi.hu Besic sportsport.ba bosnyák honlapnak adott nyilatkozatát. – Koncentráltan futballoztunk Elefántcsontpart, valamint Mexikó ellen is, ezért sikerült jó eredményeket elérnünk. Életem eddigi legnagyobb büszkesége, hogy világbajnokságon képviselhetem majd a hazámat. Kiváló a hangulat a csapaton belül, a felkészülési mérkőzések csak tovább növelték az önbizalmunkat, alig várjuk már az Argentína elleni nyitányt. Ha így folytatjuk az utunkat, akkor sokáig eljuthatunk. Nagyon egységesek vagyunk, mert tudjuk, hogy mindannyian teljes szívünkkel játszunk majd a hazánkért."

A bosnyák válogatott szombat óta már Brazíliában készül, és lejátszottak egy egymás elleni mérkőzést is, melyen az FTC futballistája az első számú csapatban kapott lehetőséget, és valószínűleg Argentína ellen is pályán lesz a kezdő sípszó elhangzásakor. A szövetségi kapitány, Safet Susic már korábban elmondta, hogy Besic bebiztosította helyét a kezdőcsapatban.

Bosznia Hercegovina Argentína ellen június 16-án 0.00-kor kezdi meg a világbajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik