Románia: Mutu odaszúrt Piturcának - Mr. Beannel a vb-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.19. 08:03
null
Mutu nem bírt magával
Nehéz helyzetben, kétgólos hátrányból (1–3) kezdi meg a hazai visszavágót a román labdarúgó-válogatott Görögország ellen a 2014-es vb európai zónájának pótselejtezőjében. A Victor Piturca szövetségi kapitány által mellőzött Adrian Mutu a Facebook-oldalára kitett képmontázzsal és egy tőmondattal jól odaszúrt a szakembernek, ami óriási felháborodást keltett Romániában.

A képen Piturca mint Mr. Bean szerepel, a felirat pedig: „biztosan kijutunk a vb-re.” Utóbbit honfitársai támogatásaként is lehetne értelmezni, a képpel együtt azonban egészen más megvilágításba kerül a történet, így inkább az jön le, hogy „na, vele biztos nem sikerül!”...

Az eset mellett nem ment el kommentár nélkül több neves edző, így Piturca elődjei közül kettő sem.

„Nem ízléses dolog valakiből így viccet csinálni a távolból. A bosszú rossz fegyver” – nyilatkozta az esetről Bölöni László.

„Nagyra értékelem Mutut, de most csalódtam benne. Nem értek egyet azzal, amit tett, valami mást vártam tőle. Meg vagyok győződve arról, hogy mennyire szenved a mellőzéstől, ebből a szempontból talán megbocsátható neki, amit tett” – mondta Anghel Iordanescu.

VB 2014
EURÓPAI PÓTSELEJTEZŐK, VISSZAVÁGÓK

Románia–Görögország 20.00
Az első mérkőzésen: 1–3
Horvátország–Izland 20.15
Az első mérkőzésen: 0–0
Svédország–Portugália 20.45 (tv: Sport Klub)
Az első mérkőzésen: 0–1
Franciaország–Ukrajna 21.00 (tv: Digi Sport1)
Az első mérkőzésen: 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik