A Real nyeri a vb-t, Bale csodás lesz az olaszokkal - az amerikaiak szerint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.02. 18:03
Az Egyesült Államokban az általunk imádott futball továbbra sem tartozik a legfelkapottabb sportágak közé. Az NFL, NBA, NHL, vagy épp az MLB nézettségi adatait nagy valószínűséggel sosem fogja lenyomni egy vb-meccs. Ennek ellenére azért ott is akad egy-két elvetemült drukker, aki állítja, imádja a labdarúgást. Bár ez a lelkesedés többnyire csak addig tart, amíg nem kell beszélni róla.

A nyári labdarúgó-világbajnokság közelségét kihasználva egy riporter nyakába vette New Yorkot, és addig vadászott, amíg nem talált egy futballmezben rohangáló arcot.

Legnagyobb meglepetésére, nem kellett sokáig kutatni, az első sarkon máris egy Real Madrid-mezben virító párosra bukkant a Youtube-on már jól ismert Baha Salamah.

Jöttek aztán a többiek is, záporozhattak hát a kérdések.

Bár a realos páros kicsit megizzadt, azt még ők is eltalálták, hogy Brazíliában lesz a vb. A folytatásban aztán érkeztek a beugratós kérdések, például, hogy milyen esélyei vannak a Real Madridnak a vb megnyerésére. Mint kiderült, egész jók.

És hogy miért maradt ki Landon Donovan az amerikai keretből? Mert kövér és öreg. Így már érthető.

Bale vb-t nyerhet - a kérdés már csak az, a Reallal vagy az olaszokkal fut be a szélső (Fotó: Reuters)
Bale vb-t nyerhet - a kérdés már csak az, a Reallal vagy az olaszokkal fut be a szélső (Fotó: Reuters)

Ezek után azt is megtudtuk, hogy Gareth Bale remekül fog futballozni a nyáron az olasz válogatottban, valamint, hogy a spanyoloknak drukkoló Dumb és Dumber páros szerint Brazília nyerte a legutóbbi vb-t, amelyet Portugáliában rendeztek.

Nincs több kérdésünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik