„Na, ugye, megmondták!” Top 10 NSO-olvasói jóslat az Eb előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 10:36
null
Tényleg megmondták!
A 2016-os Európa bajnokság előtt néhány nappal Facebook-oldalunkon arra buzdítottuk kedves olvasóinkat, tegyenek merész (vagy kevésbé merész) jóslatokat a kontinenstorna kimenetelére, eseményeire, hogy a kupaátadáskor büszkén húzzák ki magukat egy „Na, ugye, én megmondtam!"-felkiáltás kíséretében. Nos, eljött az igazság pillanata, összeszedtük a legjobbakat.

 

Felhívásunkra ötszáznál is több jövőbe látó hozzászólás érkezett, de kezdjük a sepregetést a saját házunk táján, hiszen mi sem akartunk kimaradni a mókából. Az NSO jóslata ez volt:


NSO pls...
NSO pls...

Hát, ennél nagyobbat aligha tévedhettünk volna, Belgium a legjobb nyolc közé – éppen Magyarországot búcsúztatva – azért bejutott, de a negyeddöntőben csúfosan elvérzett az Eb egyik meglepetéscsapata, Wales ellen. Carrasco csók nélkül maradt.

Szerencsére azért akadtak olvasók, akik rendesen belecsaptak a tipplecsóba. Csak remélni tudjuk, hogy egy fogadóirodát is felkerestek, miután bepötyögték ezeket a sorokat.

TOP 1:

Erre azért kevesen számítottak
Erre azért kevesen számítottak

Richárd hozzászólása nemcsak rendkívül népszerű volt, de tökéletesen igaz is lett, gratulálunk hozzá! Magyarország öt ponttal az F-csoport első helyén végzett, mögötte Izland jutott tovább – nem kis meglepetésre.

TOP 2:

WOW!
WOW!

A fenti két mondat minden egyes „porcikája” igaz, ráadásul Dávid az Eb legnagyobb meglepetését trafálta telibe. Wales tényleg elődöntős volt (és onnan nem ment tovább) és valóban a torna legjobb helyén végző brit válogatott lett, Anglia pedig szégyenteljes teljesítménnyel kiesett az Izland elleni nyolcaddöntőben. Kalapunk a magasban!

TOP 3:

Ön nyert!
Ön nyert!

Elég, ha csak annyit fűzünk hozzá, hogy félezer hozzászólásból Dánielé volt az egyetlen, amely Portugália végső sikerét jósolta. Elismerésünket küldjük Dánielnek!

A kiemelt „Na, ugye, megmondtam!”-tippek után nézzünk még további remek jóslatokat, amelyek szintén igaznak bizonyultak!

Ez egy hajszálon múlt...
Ez egy hajszálon múlt...

Bálint tippje végül nem jött be, de nagyon (nagyon!) közel volt és értékelnünk kell a megérzését. Argentína magyar idő szerint június 27-én, hétfő hajnalban veszítette el a Copa América döntőjét Chile ellen (Brazília a csoportkörből sem jutott tovább), Magyarország pedig néhány órával korábban, vasárnap este 23 órakor fejezte be az Eb-szereplést. Jár a taps!

Volt kire felfigyelni a magyar válogatottból
Volt kire felfigyelni a magyar válogatottból

Király Gábor? Kádár Tamás? Kleinheisler László? Nagy Ádám? Rájuk biztosan felfigyeltek a magyar csapatból, utóbbi már el is igazolt a Ferencvárosból. A Bologna nagyobb klub? Mihez képest, jön a kérdés. Ezen lehet vitatkozni, de úgy érezzük, Ádám tippjének itt a helye – ha másért nem, akkor azért, mert még bőven van hátra az átigazolási időszakból.


Három döntetlen, harmadik hely
Három döntetlen, harmadik hely

Levi, ezt bizony telibe találtad. De ki gondolta a csoportkör végén, hogy onnan megnyerik a portugálok? Talán még Levi sem...

Még egy Ádám és még egy jó tipp, azaz kettő. Dzsudzsák Balázs a végső győztes Portugália ellen volt eredményes szabadrúgásból az Eb-n.

Öt lett, maradhat?
Öt lett, maradhat?

Gábor a pontok, illetve gólok mezejére merészkedett, és tette sikeresen. A csoportban végül öt pontot és hat gólt szereztünk, az egyik legtöbbet a teljes mezőnyben.

Na, ugye, hogy Norbert megmondta?

A végszó pedig legyen Lajosé, aki kifogástalan hozzáállásával és lelkesedésével mutatott példát a szurkolótársaknak.

Hajrá, magyarok a vb-selejtezőben is!
Hajrá, magyarok a vb-selejtezőben is!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik