FIFA16: Dzsudzsák Balázs nagyon elit „álomkeretbe” került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.09. 12:35
Dzsudzsák Balázs Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményét a FIFA-játékokat gyártó EA Sports is elismerte. A magyar válogatott támadója bekerült a FIFA 16 „Ultimate Team" mától egy hétig elérhető Eb-kiadásába, köszönhetően az idei tornán mutatott játékának.  

Az EA Sports a FIFA16 Ultimate Team játékmódban közzétette a 2016-os Európa-bajnokság legjobb játékosaiból összeállított 23 fős keretét. A tartalékok között helyett kapott Dzsudzsák Balázs is, aki két góllal járult hozzá a magyar csapat Eb-szerepléséhez. közzétette a 2016-os Európa-bajnokság legjobb játékosaiból összeállított 23 fős keretét. A tartalékok között helyett kapott Dzsudzsák Balázs is, aki két góllal járult hozzá a magyar csapat Eb-szerepléséhez.

Dzsudzsák a frissített értékelésében a sebességre, a cselezési készségre, a lövésre és a passzolásra is 80 feletti értéket kapott, a fizikai adottságokra és a védekezésre kevesebbet. A tartalékok között egy walesi, egy svájci és két lengyel játékos van még ott.

Dzsudzsák Balázs az alsó sor jobb szélén látható (Fotó: EA Sports)
Dzsudzsák Balázs az alsó sor jobb szélén látható (Fotó: EA Sports)

A kezdőcsapat: Manuel Neuer – Jérome Boateng, Pepe, Giorgio Chiellini – Eden Hazard, Toni Kroos, Paul Pogba, Gareth Bale – Dimitri Payet, Antoine Griezmann, Cristiano Ronaldo. Cserék: Gianluigi Buffon, Leonardo Bonucci, Ragnar Sigurdsson, Kevin De Bruyne, Aaron Ramsey, Aron Gunnarsson, Ivan Perisic. Tartalékok: Yann Sommer, James Chester, Grzegorz Krychowiak, Jakub Blaszczykowski, Dzsudzsák Balázs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik