Felkészülés: Conte legjobbjának tekerése döntött, olasz siker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 22:41
null
Egy gól és más semmi (Fotó: Reuters)
Az olasz labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Graziano Pelle góljával 1–0-ra legyőzte Skóciát.

OLASZORSZÁG–SKÓCIA 1–0 (0–0)
Málta,
Ta’Qali Nemzeti Stadion. V:
OLASZORSZÁG: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva (Parolo, 62.), Florenzi, De Rossi (Jorginho, 67.), Giaccherini (Bonaventura, 80.), Darmian (Bernardeschi, 60.) – Pelle (Zaza, 67.), Eder (Insigne, 59.). Szövetségi kapitány: Antonio Conte
SKÓCIA: Marshall – Paterson (Berra, a szünetben), Martin, Hanley, Mulgrew – Phillips (Burke, 71.), D. Fletcher, McArthur (Bryson, 83.), Anya (Naismith, 71.) – Ritchie, McCormack (S. Fletcher, a szünetben). Szövetségi kapitány: Gordon Strachan
G: Pelle (57.)

Kevés izgalmas esemény történt az első félidőben, de ezt tulajdonképpen az egész mérkőzésről elmondhatjuk. Az első 45 perc legnagyobb helyzetét Emanuele Giaccherini puskázta el, igaz, ha kapásból ellőtt kísérlete a kapuban köt ki, jogosan kapott volna tapsot a máltai nézőtérről.

Egyetlen villanás elég volt ahhoz, hogy eldőljön a találkozó, Graziano Pelle remek tekerése az 57. percben a találkozó első és utolsó gólja volt (1–0). A Southampton támadója Antonio Conte legeredményesebb játékosa, mióta a – következő ősztől a Chelsea-t irányító – szakember szövetségi kapitány, öt gólt szerzett a csatár.

A skótoknak egyetlen nagy helyzete volt a találkozón, azt Matt Ritchie az oldalhálóba lőtte a 78. percben. Nyert, de nem lehet elégedett az olasz válogatott, mert keveset mutatott ezen a mérkőzésen.

Pelle gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik