Eb 2016: új infó a játékról, nagyon rossz hír a magyaroknak

Vágólapra másolva!
2016.02.22. 15:42
A Konami bejelentése alapján csupán 15 válogatott licencével rendelkezik a labdarúgó Európa-bajnokság márciusban megjelenő, hivatalos játékához. A magyar válogatott nincs ezek közt…

A Pro Evolution Soccer futballszimulátor kiegészítőjeként március 24-én megjelenő Eb-játék a szokásos Konami-licencgondokkal küzd a hírek szerint.

A játékban a 24 kijutó válogatottból mindössze 15 lesz licencelt: Anglia, Wales, Németország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Ukrajna, Csehország, Horvátország, Szlovákia, Izland, Törökország, Albánia, Észak-Írország és Franciaország eredeti nevekkel, mezekkel és címerrel szerepel majd.

A maradék kilenchez azonban nem kapta meg a hivatalos jogot a gyártó, így a magyar csapat mellett Románia, Svájc, Oroszország, Lengyelország, Belgium, Írország, Svédország és Ausztria is kitalált játékosnevekkel és más mezekkel szerepel majd.

FRISSÍTÉS! AZ EREDETI MAGYAR JÁTÉKOSOK LESZNEK A JÁTÉKBAN!

A PlayON Magyarország Kft., a Konami Digital Entertainment, így többek között a Pro Evolution Soccer 2016 és az ehhez tartozó Euro 2016 játékszoftverek hivatalos magyarországi forgalmazója a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében jelezte, hogy a játékban a magyar válogatott játékosai is eredeti nevükön, a róluk mintázott arcokkal szerepelnek majd.

„A Konami Digital Entertainment hivatalos bejelentése szerint a 15 teljesen licencelt csapat mellett az Európa-bajnokság további kilenc résztvevője is az eredeti játékosokról mintázott arcokkal, képességekkel és valódi nevekkel fog szerepelni a videojátékban.

Az említett kilenc csapatnál, köztük a magyar válogatott esetében is, a különbség a mezeken lesz felfedezhető, melyek ugyan színvilágban hasonlóak lesznek, azonban az emblémák és támogatói jelzések tekintetében eltérhetnek a hivatalos mezektől” – olvasható a közleményben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik