Eb 2016: kerettag lett volna, de nyaral az Arsenal védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.29. 16:02
Hiába került volna be utólag az angol válogatott keretébe Kieran Gibbs, az Arsenal balhátvédje, a 26 esztendős játékos az Egyesült Államokban nyaral, ezért kihagyja a nemzeti csapat kedd esti, Hollandia elleni összecsapását.

A tízszeres válogatott futballista behívása Ryan Bertrand sérülése miatt került szóba Roy Hodgson szövetségi kapitánynál, ám az Arsenal játékosa éppen a tengerentúlon nyaral, ezért nem lesz ott a hollandok elleni mérkőzésen.

Gibbs nyaralásának időzítése már csak abból a szempontból is balszerencsés, mert nem lesz sok lehetősége a bizonyításra, hiszen a hollandok elleni meccset követően csupán három felkészülési találkozója marad az angoloknak az oroszok elleni Eb-csoportmérkőzésig.

Az Arsenal védője akár az Eb-kerettagságot is „bukhatja” emiatt, mivel balhátvéd poszton hatalmas harc dúl a csapatba kerülésért. Gibbsen kívül Danny Rose, Ryan Bertrand, Leighton Baines és a jelenleg sérült Luke Shaw is ott szeretne lenni az utazó keretben, így Roy Hodgsonnak különösen nehéz lesz eldöntenie, kit hagyjon otthon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik