Eb 2016: itt a valódi ok! Ezért hajigálta CR7 a mikrofont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.22. 14:25
Pillanatok alatt bejárta a világot az a videó, amelyen Cristiano Ronaldo egy újságíró mikrofonját a vízbe dobta. Oldva az esti magyar–portugál meccs előtti feszültséget, gyűjtöttünk néhány – a legkevésbé sem lehetséges – megfejtést a játékos kiborulásának okára. Ronaldo ideges reakciójának azonban valódi és nyomós oka van.

Az újságíró, akit megfosztott mikrofonjától CR, a portugál Correio da Manha bulvárlap és a hozzá tartozó CMTV televíziós csatorna alkalmazottja. A lap már több alkalommal írt, adott hírül valótlanságokat Cristiano Ronaldo magánéletéről. A Real Madrid kiválósága korábbi sajtótájékoztatókon már megtagadta, hogy válaszoljon a Correio da Manha kérdéseire. Kijelentette, hogy nem áll szóba velük.

„CMTV? Hát az meg mi? Soha nem hallottam ilyenről” – mondta két éve Cristiano egy sajtótájékoztatón a szóban forgó médium munkatársának.



Most ismét megpróbáltak a játékos közelébe férkőzni és kicsikarni egy választ, egy szót, egy mondatot, Ronaldo pedig így reagált a provokációra.

Ez a mozdulat semmilyen körülmények között sem szerencsés egy ekkora sztártól, gyermekek tízezreinek példaképétől, de valahol mélyen meg lehet érteni Cristiano Ronaldót, akinek a portugál válogatott jelen helyzetében az arcába dugott mikrofonokra és zaklató, magánéleti kérdésekre van a legkevésbé szüksége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik