Eb 2016: erre a meccsre jött a legkevesebb jegyigénylés

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 11:33
Még öt napig, január 18-án délig lehet jegyeket igényelni a franciaországi Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Mint megírtuk, a magyar labdarúgó-válogatott három csoportmérkőzése közül a június 18-i, Izland elleni találkozóra lehet a legjobb eséllyel jegyhez jutni a franciaországi Európa-bajnokságon.Mint megírtuk, a magyar labdarúgó-válogatott három csoportmérkőzése közül a június 18-i, Izland elleni találkozóra lehet a legjobb eséllyel jegyhez jutni a franciaországi Európa-bajnokságon.

Az UEFA tájékoztatása szerint mostanáig a szigetország elleni mérkőzésre érkezett a legtöbb jegyigénylés, míg a június 14-i, Ausztria ellenire a legkevesebb.

Mindhárom találkozóra igaz, hogy a legolcsóbb, 4-es kategóriájú jegyek iránt sokszoros a túljelentkezés, és a 3-as kategória esetében is jelentősen meghaladja a kereslet a kínálatot, míg a 2-es kategóriájú jegyek esetében a kereslet egyelőre nem éri el a kínálatot, ezért ezekre a belépőkre jelentősen nagyobb eséllyel pályázhatnak a szurkolók.

A Magyar Labdarúgó-szövetség emlékeztet arra, hogy ha a rendelkezésre álló helyeknél többen jelentkeznek jegyért egy adott mérkőzésre, akkor sorsolás útján választják ki a szerencséseket, akik vásárolhatnak belépőket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik