Eb 2016: az Arsenal új sztárja fizetése 80 százalékát a szüleinek adja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.12. 13:46
null
A képen a svájci válogatott középpályás barátnője és édesanyja (Fotó: Action Images)
Granit Xhaka, az Arsenal nyári szerzeménye szombaton a svájci válogatottban végigjátszotta az Albánia ellen 1–0-ra megnyert Eb-csoportmérkőzést. Testvére, Taulant Xhaka albán színekben lépett pályára, édesanyjuk pedig a lelátóról követte az eseményeket – felemás pólóban. Az újdonsült „ágyús" középpályás egy friss interjújában elárulta, hogy fizetése 80 százalékát a szüleinek adja.

 

Granit Xhaka Londonban jóval több pénzt keres majd, mint tette azt előző klubjánál, a Borussia Mönchengladbachnál, de így sem száll el, hiszen szülei kezelik bevétele nagy részét.

„Mindent a szüleinknek köszönhetünk, szeretnénk valamit visszaadni. Minden hónapban a fizetésünk nyolcvan százalékát hazaküldjük. Azért nekünk is marad belőle” – idézi a spox.com a kőkemény középpályást, aki 23 évesen már rendkívül éretten gondolkodik.

„Fiatalok vagyunk még, naivak, a pénz pedig gyorsan eltűnhet. Ha valaki azt hiszi, hogy jobb másoknál, csak azért, mert több pénze van, hamar pofára eshet. A családnál nincsen nagyobb luxus” – tette hozzá Xhaka.


A két Xhaka a sváci–albán meccs után (Fotó: Action Images)
A két Xhaka a sváci–albán meccs után (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik