Eb 2016: a spanyol szűkítés a Realt és az Atléticót érinti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.31. 11:38
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megerősítette: az a 19 játékos, akivel elutazott a Dél-Korea elleni szerdai felkészülési mérkőzésre, ott lesz az Európa-bajnokságra nevezendő keretben.

A 19 játékos névsorát alább olvashatják – a kedd délutáni véglegesítéséig inkább az az érdekes, hogy a 25-ös bő keretből kik nem utaztak el Salzburgba: a három Real Madrid-játékos (Sergio Ramos, Isco, Lucas Vázquez) és a három Atlético Madrid-játékos (Juanfran, Koke, Saúl Níguez) – vagyis a két kimaradó biztosan olyan futballista lesz, aki szombaton BL-döntőt játszott.

A Marca sejtése szerint, ha nem jön közbe sérülés, Saúl és – bár ez másfél esztendeje még elképzelhetetlen volt – Isco nem utazik majd a franciaországi Európa-bajnokságra.

A BIZTOS SPANYOL UTAZÓK (19)
Kapusok:
Iker Casillas (Porto), David de Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)
Védők: Gerard Piqué (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea), Marc Bartra (Barcelona), Mikel San José (Athletic Bilbao), Héctor Bellerín (Arsenal)
Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Cesc Fabregas (Chelsea), David Silva (Manchester City), Thiago (Bayern München), Bruno Soriano (Villarreal)
Támadók: Pedro (Chelsea), Álvaro Morata (Juventus), Nolito (Celta Vigo), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao)
Szövetségi kapitány: Vicente del Bosque

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik