Euro 2012: Kassainak nincs szerencséje a gólvonallal - videók

Vágólapra másolva!
2012.06.19. 22:43
Címkék
Az Anglia–Ukrajna mérkőzés 62. percében Marko Devics lövése után John Terry már csak a gólvonalon túlról tudott menteni, ám Kassai Viktor sípja néma maradt, nem ítélt gólt.

Nem ez az első eset, hogy Kassai Viktor nem ad meg olyan gólt, amelynél a labda áthaladt a gólvonalon, mielőtt a kapus vagy valamelyik mezőnyjátékos mentett volna.

2007. november 23-án, az Újpest FC–Debreceni VSC NB I-es bajnoki mérkőzés 83. percében Vermes Krisztián fejese után Csernyánszki Norbert kapus jócskán a gólvonalon túlról húzta ki a labdát, Kassai nem kapott segítséget az asszistenstől, így továbbot intett.

AZ ESET 3:38-NÁL

A 2011–2012-es bajnokság tavaszi szezonjában, a 21. fordulóban, a Haladás–Ferencváros mérkőzés 81. percében Iszlai Bence fejese után Aleksandar Jovanovic rúgta ki a gólvonalon túlról a labdát, Kassai játékvezető ezúttal sem ítélt gólt, mert segítője nem intett.

Érdekes, hogy mindkét esetben 0–1-es állásnál született a „fantomgól", az elsőnél a kárvallott Újpest később egyenlített, de fordítani nem tudott, míg a másodiknál a Haladás 2–1-re megnyerte a találkozót, így ezen a meccsen végül nem osztott, nem szorzott a meg nem adott találat.

A MEG NEM ADOTT GÓL 0:59-TŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik