Vb 2018: Messi megmutatta, mi van a zoknijában, senki sem hitt a szemének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.27. 09:06
Mint ismert, Lionel Messi vezetésével az argentin labdarúgó-válogatott legyőzte Nigériát, és így továbbjutott a világbajnokság nyolcaddöntőjébe. A találkozót követően pedig az argentin zseni egy apró gesztussal lenyűgözte – többek közt – hazája egyik újságíróját.

Az egész a világbajnokság csoportkörének első fordulója után kezdődött. Mikor az argentin válogatott csak döntetlent játszott Izlanddal, Rama Pantorotto, az argentin Telefe Noticias újságírója átadott egy szerencsét hozó amulettet Lionel Messinek.Rama Pantorotto, az argentin Telefe Noticias újságírója átadott egy szerencsét hozó amulettet Lionel Messinek.

Talán maga az riporter sem gondolta, hogy a történetnek ezután lesz folytatása, ám miután az argentinok Nigériát némi szerencsével legyőzve továbbjutottak a nyolcaddöntőbe, gondolta, rákérdez, mi lett a kabala sorsa.

Hátha elrakta Messi a táskájába vagy a hotelszobájába…

A lélegzete is elállt az újságírónak Messi gesztusától (Fotó: AFP)
A lélegzete is elállt az újságírónak Messi gesztusától (Fotó: AFP)

„Nem tudom, emlékszel-e, ez első meccs után adtam neked egy szerencsét hozó medált, amit még édesanyámtól kaptam. Mi lett a sorsa? Kidobtad esetleg vagy…” – tette fel a meccs után a kérdést Pantorotto, aki sokféle válaszra számított, de arra nem, ami ezután jött.

Lionel Messi ugyanis lehúzta a zokniját, és megmutatta, a szerencsét hozó amulett azóta folyamatosan nála van, a cipőjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik