Vb 2018: Lewandowski Jamesnek üzent, utólag bánhatja…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 15:17
Mint ismert, vasárnap este Kolumbia 3–0-ra legyőzte Lengyelországot, ezzel kiejtve az európai csapatot a világbajnokságról. Előkerült egy Twitter-bejegyzés a lengyelek legnagyobb sztárjától, Robert Lewandowskitól, amit valószínűleg nem tett volna közzé, ha előre tudta volna a csoportkör végeredményét…

Még december elsején, miután a sorsolás során kiderült, hogy a lengyelek Kolumbiával kerültek egy csoportba, Lewandowski csapattársának, a szintén Bayern Münchenben futballozó kolumbiai James Rodrígueznek üzent.

„Szia, tesó, emlékszem a szép góljaidra a legutóbbi világbajnokságról. Remélem, te is emlékszel majd az én góljaimra Oroszországból!”

„Szia, tesó, emlékszem a szép góljaidra a legutóbbi világbajnokságról. Remélem, te is emlékszel majd az én góljaimra Oroszországból!”

Ezzel a mondattal jelenleg ugye csak annyi a bökkenő, hogy egy rúgott góllal, két vereséggel Lengyelország már biztosan kiesik a vb-ről a csoportkör harmadik fordulójának eredményétől függetlenül, Robert Lewandowski pedig nem szerzett egyetlen gólt sem… Persze ez utóbbi még a Japán elleni meccsen változhat.

Természetesen a rajongók észrevették az üzenetet, jelenleg záporoznak a bejegyzés törlését sürgető hozzászólások Lewandowski Twitter-oldalán.

Robert Lewandowski on Twitter

Hola mi Hermano @jamesdrodriguez, I remember your great goals during the last World Cup. I hope you will remember mine from Russia #WC2018 #Russia2018 #PLCOL



 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik