Vb 2018: Ibrahimovic vállalja, angol mezben néz meccset!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.20. 19:41
null
Közös meccsnézés vár Ibrahimovicra és Beckhamre a Wembleyben (Fotó: AFP)
Még a világbajnokság alatt, a Svédország–Anglia negyeddöntő kapcsán fogadott egymással Zlatan Ibrahimovic és David Beckham. Ebből a párharcból végül a háromoroszlánosok jutottak tovább, a svéd csatár pedig jelezte Beckhamnek, hogy nem is akar kibújni a „tartozás” alól.


„Ha Anglia nyer, meghívlak egy vacsorára – ahol csak akarod, bármerre a világban. Viszont ha a svédek jutnak tovább, akkor amit csak akarok, megveszed nekem az IKEA-ból” – így kezdeményezte a fogadást Ibrahimovic az Instagramon.

„Ha a svédek győznek, akkor személyesen viszlek el az IKEA-ba, és bármit megveszek neked az új házadba. Viszont ha az angolok nyernek, akkor azt szeretném, hogy angol mezben szurkolj végig egy válogatott meccset a Wembleyben, a szünetben pedig dobj be egy fish & chipset” – válaszolt a svéd felhívására Beckham.

A Los Angeles Galaxy csatára jelezte, nem bújik ki a teljesítés alól…

„David, fogadtunk, veszítettem. Elmegyek a Wembleybe, megnézek egy angol válogatott meccset angol válogatott mezben, és eszem egy fish & chipset. Csak adj időt, hogy levegőhöz jussak és lenyugodjak a vereség után, de egyébként minden rendben. Várom a meccset!”

BBC RM Sport on Twitter

Zlatan Ibrahimovic isn't backing out of his bet with David Beckham... @Ibra_official #ENG #SWE #WorldCup #MUFC https://t.co/fVyaL3y5RH

Anglia következő mérkőzése szeptember 11-én, Svájc ellen lesz, november 15-én pedig az Egyesült Államok legjobbjai ellen küzd. Mindkét találkozót a szigetországban játsszák…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik