Vb 2018: Ez lehet az utolsó világbajnokságom – Pogba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 12:12
null
Lehet, hogy nem látjuk több vébén? (Fotó: AFP)
A Manchester United és a világbajnokságon szereplő francia válogatott középpályása, Paul Pogba elképzelhetőnek tartja, hogy az idei lesz az utolsó vb, amelyen pályára léphet. A 25 éves játékosnak nem fordult meg a fejében, hogy lemondja a jövőben a válogatottságot, csupán úgy tűnik, a földön járva értékeli a helyzetét.

A már továbbjutott franciák kedden Dániával vívják utolsó csoportmérkőzésüket a világbajnokságon, és ennek kapcsán sajtótájékoztatót tartottak, amelyen részt vett Paul Pogba is.

„Lehet, hogy ez az utolsó világbajnokság, amelyen szerepelhetek. Ha reálisan nézem a helyzetet, nem tudhatom, hogy négy év múlva is meghívót kapok-e, vagy sem. Lehet, hogy akkor mások jobban játszanak majd nálam, és az akkori kapitány inkább rájuk számít majd. Remélem, ott lehetek Katarban és pályára is léphetek. Igazság szerint, én már két vébén játszhattam és a legtöbb játékos csak álmodozik arról, hogy akár egy világbajnokságon is szerepelhessen” – fogalmazott Pogba az Isztrában, a franciák főhadiszállásán tartott sajtótájékoztatón.

Amennyiben a francia válogatott kedden nem szenved vereséget biztosan a csoport első helyén végez és a D-csoport második helyezettjével játszik majd a legjobb 16 között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik