Vb 2018: az MU-nak nem kellett, most debütálhat a válogatottban

Vágólapra másolva!
2016.11.07. 15:02
Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 25 fős keretét a Skócia elleni világbajnoki selejtezőre és a Spanyolország elleni felkészülési mérkőzésre. A 46 esztendős szakember meghívta a Burnley védőjét, Michael Keane-t, aki most mutatkozhat be a nemzeti együttesben.

A 23 esztendős futballista a Manchester Unitednél kezdte profi karrierjét, négy év alatt azonban csupán egy bajnokin kapott lehetőséget a felnőttcsapatban. A „vörös ördögök” több klubnak is kölcsönadták, mielőtt a Burnley tavaly végleg megvásárolta a védőt. Az ott nyújtott teljesítménye Gareth Southgate szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, így Michael Keane a skótok vagy a spanyolok ellen bemutatkozhat a válogatottban. Michael Keane a skótok vagy a spanyolok ellen bemutatkozhat a válogatottban.

Sérülés miatt nincs keretben Chris Smalling, Luke Shaw és Dele Alli, míg Alex Oxlade-Chamberlain és Ross Barkley Southgate döntése okán maradt ki. Visszatérhet azonban Jack Wilshere és Andros Townsend, akik a legutóbbi keretben nem voltak ott.

AZ ANGOL KERET
Kapusok:
Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Torino), Tom Heaton (Burnley)
Védők: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Michael Keane (Burnley), Danny Rose (Tottenham), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Tottenham)
Középpályások: Eric Dier (Tottenham), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Jack Wilshere (Bournemouth), Adam Lallana (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Andros Townsend (Crystal Palace)
Támadók: Wayne Rooney (Manchester United), Theo Walcott (Arsenal), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik