Vb 2018: a FIFA megfúrhatja Ibra játékát – Raiola kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.03. 15:28
null
Zlatan Ibrahimovic visszatérne, de úgy tűnik, akadályba ütközik (Fotó: AFP)
A Sportbladet beszámolója szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) megakadályozhatja Zlatan Ibrahimovic szereplését a világbajnokságon – a játékos ügynöke finoman szólva is elégedetlen a szervezet működésével.

 

Egy hete a szerencsejátékkal foglalkozó Bethard Group bejelentette, hogy Ibrahimovic üzlettárs és nagykövet lett a cégnél. A Sportbladet beszámolója szerint a FIFA etikai szabályai nem engedélyezik a játékosoknak, hogy tulajdonosok legyenek fogadásokkal és/vagy szerencsejátékkal foglalkozó cégnél.

Zlatan Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola indulatosan beszélt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel kapcsolatos kérdéseket illetően.

Nevetséges és hülyeség, de a FIFA kettős mércéje nem újdonság. Nem tudja, mit csinál” – mondta Mino Raiola a Sportbladetnek.

„Valószínűleg tudjátok, milyen a FIFA. Nem változtat semmin. Nem demokratikus, nem átlátható szervezet. Valószínűleg megváltoztatja a szabályait, amikor úgy dönt, hogy fogadóirodákkal köt egyezséget”vélekedett a nemzetközi szövetségről.

Mint ismert, a svéd klasszis szeretne visszatérni a válogatottba, hogy részt vegyen az oroszországi világbajnokságon. Az ügynökét arról is megkérdezték, hogy ez az ügy véget vet-e Ibrahimovic vb-esélyeinek.

„Nem kívánom kommentálni a kérdést, de nem lepne meg, ha a FIFA holnap arról határozna, hogy ezentúl rögbilabdával játsszák a labdarúgást, ha ez lenne a FIFA érdeke. Soha semmit sem csinált a játékosok, a klubok vagy a sport érdekében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik