Vb 2018: 25 kilót hízott, hogy élőben szurkolhasson

Vágólapra másolva!
2018.06.15. 18:22
A fanatizmusnak nincsen határa: egy perui szurkoló a labdarúgó-világbajnokság előtt nem jutott jegyhez, így három hónap alatt felszedett 25 kilót, hogy mégis élőben drukkolhasson a kedvenceinek.

A DPA hírügynökség által idézett 24 éves Miguel F. elmondása szerint a speciális jegyeket kerekesszékesek és a 35 fölötti testtömegindexszel rendelkező túlsúlyos emberek igényelhették. Rövid számítások elvégzése után kiderült, hogy a 35-ös BMI eléréséhez 25 kilót fel kell szednie, így gyorsan megvette a jegyeket, és féktelen evésbe kezdett.idézett 24 éves Miguel F. elmondása szerint a speciális jegyeket kerekesszékesek és a 35 fölötti testtömegindexszel rendelkező túlsúlyos emberek igényelhették. Rövid számítások elvégzése után kiderült, hogy a 35-ös BMI eléréséhez 25 kilót fel kell szednie, így gyorsan megvette a jegyeket, és féktelen evésbe kezdett.

A perui drukker elmondása szerint – édesanyja kérése ellenére – sikerrel járt, felszedett 25 kilót, s elérte a 35-ös testtömegindexet, így megkapta az elhízást igazoló orvosi papírokat, amelyeket a FIFA el is fogadott, így szombaton a helyszínen, Szaranszkban szurkolhat kedvenceinek Dánia ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik