PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2018.06.19 18:33 Frissítve: 2018.06.20 01:00

Pasi-vb: íme, a legdögösebb focisták álomtizenegye

A bőség zavarával küzdöttünk, de csak sikerült összeállítani a kezdőcsapatot: szerintünk ők tizenegyen a legdögösebb labdarúgók az oroszországi világbajnokságon. Lehet vele vitatkozni, de egy biztos: sportszakmai hátteret ne is keressen senki a válogatásban.

 

Nem árulunk zsákbamacskát: Cristiano Ronaldót még ha akarnánk, akkor sem lehetne kihagyni ebből a listából. Nemcsak a futballdrukkerek nagy kedvence, de a lányok is gyakorta bombázzák a lelátóról házassági ajánlatokkal a portugálok világklasszisát.

Double trouble @cr7underwear

4.5 millió kedvelés, 50.4 ezer hozzászólás - Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: "Double trouble @cr7underwear"


Ha David de Geának valamilyen oknál fogva nagyon nem menne a védés, akkor akár a modellkedésből is megélhetne. Most azonban arra koncentrál, hogy minél jobb eredményt érjen el a vb-n a spanyol válogatottal.

 

Enjoy every moment #summer

312.8 ezer kedvelés, 1,110 hozzászólás - David De Gea (@d_degeaofficial) Instagram-hozzászólása: "Enjoy every moment #summer"

Marvin Plattenhardt biztosan csúnyábban nézett a mexikói játékosokra meccs közben, mint az alábbi képen a kamerába… A 26 éves német védőnek az ellenfelet kevésbé sikerült távol tartani a kaputól, a nőket meg valószínűleg nem akarja magától.

 

Wieder daheim in #Berlin #Salvatore hat mich wohl vermisst #begrüßungskuss #herthaurlaub #backhome #hellokiss #hahohe

2,717 kedvelés, 59 hozzászólás - Marvin Plattenhardt (@platte21_official) Instagram-hozzászólása: "Wieder daheim in #Berlin #Salvatore hat mich wohl vermisst #begrüßungskuss #herthaurlaub..."

 

Paulo Dybala (balra) az Izland elleni meccs előtt bizony elővehette a „gyilkos” tekintetét, amikor meglátta, hogy kimaradt az argentinok kezdőjéből. Babaarccal az a tekintet nagyon félelmetes tud lenni, de ha mosolyog…

 

Hoy ganaste hermano..pero no va a ser siempre así jajaja @douglascosta ⚡️

1.3 millió kedvelés, 5,789 hozzászólás - Paulo Dybala (@paulodybala) Instagram-hozzászólása: "Hoy ganaste hermano..pero no va a ser siempre así jajaja @douglascosta ⚡️"


 

Yann Sommer mintha a Facérok című kultfilmből lépett volna elő. A svájciak kapusa az outfitjével nagyon elkapta a kilencvenes évek életérzését. Bár Coutinho lövését már nem sikerült, csapata nem lehetett elégedetlen a brazilok elleni 1–1-gyel.

 

Back with the

 

Alekszandar Prijovics, az őserő – bár Costa Rica ellen csak nyolc perc jutott a szerb csatárnak, hogy ezt bizonyítsa. Azok is a hosszabbítás percei voltak, így viszonylag rövid idő alatt kellett rabul ejtenie a női szíveket.

 

Aleksandar Prijovic Instagram-bejegyzése * Márc 16., 2018, időpont: 12:51 (UTC időzóna szerint)

1,112 kedvelés, 2 hozzászólás - Aleksandar Prijovic (@prijo09) az Instagramon


Rúrik Gíslason
a 63. percben  lépett pályára Argentína ellen, s kis túlzással, mire lejött onnan, már 250 ezerrel többen követték az Instagramon, mint a meccs előtt. Az izlandi középpályásnak azért nem félóra, hanem egy éjszaka alatt hódoltak be  – feltételezésünk szerint – a nők.

 

Last day in Dubai. Time to go home and see my family!

14.1 ezer kedvelés, 437 hozzászólás - Rurik Gislason (@rurikgislason) Instagram-hozzászólása: "Last day in Dubai. Time to go home and see my family!"


Ha már a hideg északiaknál tartunk, a dán Jens Stryger Larsen sem maradhat ki az álomtizenegyből. Mutatjuk, miért:

 

Landed In Saransk #worldcup2018

1,724 kedvelés, 26 hozzászólás - Jens Stryger Larsen (@jensstryger) Instagram-hozzászólása: "Landed In Saransk #worldcup2018"

Szakai Gotoku New Yorkban született japán apától és német anyától – nehezen eldönthető, hogy az ázsiai vagy az európai vonások érvényesülnek-e jobban az arcán. De egyértelműen figyelemfelkeltővé teszik.

 

@adidastokyo #FINDFOUCUS #ZNE #無になれ #adidas #gotokusakai

2,650 kedvelés, 13 hozzászólás - GotokuSakai_official (@sakai_go1123) Instagram-hozzászólása: "@adidastokyo #FINDFOUCUS #ZNE #無になれ #adidas #gotokusakai"

Az iráni védőről, Ramin Rezaeianról egyetlen gondolat jut eszünkbe: Mr. Thug Life.

 

"قوی" کسی است که نه منتظر می ماند "خوشبختش" کنند و نه اجازه می دهد "بدبختش" کنند. هميشه بهترين باشيد...يا علي

202.9 ezer kedvelés, 4,901 hozzászólás - Ramin Rezaeian (@raminrezaeian) Instagram-hozzászólása: ""قوی" کسی است که نه منتظر می ماند "خوشبختش" کنند و نه اجازه می دهد "بدبختش" کنند. هميشه بهترين..."


Az álomtizenegyet a szenegáli Keita Baldé zárja, ő képviseli a csapatban az eleganciát.

Oopss @simonaguatieri

16.9 ezer kedvelés, 82 hozzászólás - Keita Balde (@keitabalde14) Instagram-hozzászólása: " Oopss @simonaguatieri"

 

 

 

 

 

 

 

 

2018.12.23 16:19:50

Foci vb 2018 FARKAS MÁTÉ

Ezek voltak a nyári futball-vb legjobb és legrosszabb reklámjai – szakértői toplista.

2018.07.23 20:28:23

Foci vb 2018 nemzetisport.hu

Igazán lírai: Wendell Lira majdnem öngyilkos lett, de a trófea megváltoztatta az életét, majd Oroszországban...

2018.07.17 16:53:30

Foci vb 2018 MAROSI GERGELY

A rugalmasság, a pragmatizmus és a reaktív futball nyert, az unalomba dermedő labdabirtoklás vesztett a vb-n.

2018.07.16 23:30:24

Foci vb 2018 VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A kulijátékosoknak a perisici szintet kellene karcolgatniuk.

2018.07.16 23:28:31

Foci vb 2018 SZELI MÁTYÁS

ALAPVONAL. Ezért is írom le immáron sokadszorra, a most véget érő torna, a válogatott futball »állapota« újabb bizonyítéka annak, hogy minőségileg rosszat tesz a világbajnokságnak a négy vagy nyolc év múlva esedékes létszámemelés.