Két helyszínen várja a drukkereket a Nemzeti Sport vb-terasza

Vágólapra másolva!
2018.06.13. 15:37
null
A Margitszigeten és Siófokon is várja a drukkereket a Nemzeti Sport vb-terasza
A Margitszigeten és Siófokon is várja a drukkereket a Nemzeti Sport vb-terasza, minden adott a közösségi futball-lázhoz.

 

SZURKOLJ NYERŐ FORMÁBAN!
Játssz Rexona szurkolói dezodorokkal vagy tusfürdőkkel, és nyerj akár naponta egy labdát, vagy hetente egy 164 centis 4K SUPER UHD LG TV-t. Részletek itt:unileverjatek.hu/rexona

Kevés mással helyettesíthető élmény, ha óriáskivetítőn, jó társaságban, szurkolók ezreinek körében, remek nyári melegben, avízpart közelében, hűsítő italokkal akézben lehet nézni afutball-világbajnokság eseményeit! A vb rajtjára megnyit aNemzeti Sport VB-KLUBJA aMargitszigeten és asiófoki Plázson is!

A fővárosi helyszín aMargit híd szigeti lejárójától 300 méterre, apesti oldalon, közvetlenül aDuna-parton található arégi Holdudvar helyén. Exkluzív környezet, két óriáskivetítő, jó levegő, finom ételek és hűsítő italok! Még arossz idő sem állhatja útját aszórakozásnak, mert a150 férőhelyes beltéri termet is lehet használni. Vagy heveredj le Siófokon akényelmes nézőtéren, esetleg ahomokban, szurkolj akedvenceidnek, sportolókkal és sztárokkal együtt! Guríts le egy hűsítő italt, és élvezd avilág 32 legjobb csapatának mérkőzéseit! Két meccs között csobbanj aBalatonba vagy amedencébe, sportolj ahomokban!

A mérkőzések előtt és aszünetekben aszervezők mindkét helyszínen csocsóval, teqballal, fotófallal és aRexona jóvoltából ajándékokkal várják afutballszurkolókat!

További információkért keresd fel: a vbklub.hu-t és a facebook.com/plazssiofok-ot.


VB-KLUB a Margitszigeten
VB-KLUB a Margitszigeten

VB-KLUB a Margitszigeten
VB-KLUB a Margitszigeten
A siófoki Plázson is óriáskivetítőn követheted a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit
A siófoki Plázson is óriáskivetítőn követheted a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik