nemzetisport.hu 2018.06.13 15:37 Frissítve: 2018.06.14 10:58

Két helyszínen várja a drukkereket a Nemzeti Sport vb-terasza

A Margitszigeten és Siófokon is várja a drukkereket a Nemzeti Sport vb-terasza, minden adott a közösségi futball-lázhoz.

A Margitszigeten és Siófokon is várja a drukkereket a Nemzeti Sport vb-terasza

 

SZURKOLJ NYERŐ FORMÁBAN!
Játssz Rexona szurkolói dezodorokkal vagy tusfürdőkkel, és nyerj akár naponta egy labdát, vagy hetente egy 164 centis 4K SUPER UHD LG TV-t. Részletek itt: unileverjatek.hu/rexona

Kevés mással helyettesíthető élmény, ha óriáskivetítőn, jó társaságban, szurkolók ezreinek körében, remek nyári melegben, a vízpart közelében, hűsítő italokkal a kézben lehet nézni a futball-világbajnokság eseményeit! A vb rajtjára megnyit a Nemzeti Sport VB-KLUBJA a Margitszigeten és a siófoki Plázson is!

A fővárosi helyszín a Margit híd szigeti lejárójától 300 méterre, a pesti oldalon, közvetlenül a Duna-parton található a régi Holdudvar helyén. Exkluzív környezet, két óriáskivetítő, jó levegő, finom ételek és hűsítő italok! Még a rossz idő sem állhatja útját a szórakozásnak, mert a 150 férőhelyes beltéri termet is lehet használni. Vagy heveredj le Siófokon a kényelmes nézőtéren, esetleg a homokban, szurkolj a kedvenceidnek, sportolókkal és sztárokkal együtt! Guríts le egy hűsítő italt, és élvezd a világ 32 legjobb csapatának mérkőzéseit! Két meccs között csobbanj a Balatonba vagy a medencébe, sportolj a homokban!

A mérkőzések előtt és a szünetekben a szervezők mindkét helyszínen csocsóval, teqballal, fotófallal és a Rexona jóvoltából ajándékokkal várják a futballszurkolókat!

További információkért keresd fel: a vbklub.hu-t és a facebook.com/plazssiofok-ot

Teqball - Magyarországról a világhír felé!

Egy újpesti lakótelep grundján született meg a teqball ötlete, amely egy új futball alapú sportinnováció. Mára már olyan klasszis labdarúgók űzik a teqballt a teljesség igénye nélkül, mint az argentin Messi, a brazil Neymar, Philippe Coutinho, Marcelo, a spanyol válogatott egykori, ma már visszavonult csapatkapitánya Carles Puyol, a portugál Ronaldo, Luís Figo, Simao Sabrosa, Nuno Gomes, valamint a francia William Gallas és Robert Pires. Egybehangzó véleményük, hogy a teqball nemcsak egy kiváló sportág, hanem egy olyan sporteszköz, amivel tökéletesen elsajátítható minden olyan képesség, ami a profi labdarúgóvá váláshoz szükséges.

Az egyre népszerűbb sportág a világ minden táján hódít. Ennek is köszönhető, hogy 2017-ben megalakult a Nemzetközi Teqball Szövetség (FÉDÉRATION INTERNATIONALE de TEQBALL - FITEQ), amely az idei évtől pénzdíjas versenyeket is szervez.

A teqball a modern labdarúgás legtisztább válfaja. Egyedi szabályrendszerének köszönhetően rövid idő alatt nagymértékű technikai fejlődés érhető el.

MOST NEKED IS LEHETŐSÉGED VAN KIPRÓBÁLNI A TEQBALLT!

Várunk szeretettel mindenkit a Nemzeti Sport Hivatalos VB Teraszára, ahol most Te is kipróbálhatod ezt, a világban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportot.

Bővebb információért látogass el a Teqball hivatalos weboldalára: www.teqball.com


VB-KLUB a Margitszigeten

VB-KLUB a Margitszigeten
A siófoki Plázson is óriáskivetítőn követheted a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit
2018.12.23 16:19:50

Foci vb 2018 FARKAS MÁTÉ

Ezek voltak a nyári futball-vb legjobb és legrosszabb reklámjai – szakértői toplista.

2018.07.23 20:28:23

Foci vb 2018 nemzetisport.hu

Igazán lírai: Wendell Lira majdnem öngyilkos lett, de a trófea megváltoztatta az életét, majd Oroszországban...

2018.07.17 16:53:30

Foci vb 2018 MAROSI GERGELY

A rugalmasság, a pragmatizmus és a reaktív futball nyert, az unalomba dermedő labdabirtoklás vesztett a vb-n.

2018.07.16 23:30:24

Foci vb 2018 VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A kulijátékosoknak a perisici szintet kellene karcolgatniuk.

2018.07.16 23:28:31

Foci vb 2018 SZELI MÁTYÁS

ALAPVONAL. Ezért is írom le immáron sokadszorra, a most véget érő torna, a válogatott futball »állapota« újabb bizonyítéka annak, hogy minőségileg rosszat tesz a világbajnokságnak a négy vagy nyolc év múlva esedékes létszámemelés.