Magyar–horvát: így ünnepeltek a válogatott játékosai a közösségi médiában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.25. 13:54
Mint ismert, a magyar labdarúgó válogatott hazai pályán 2–1-re legyőzte a horvát csapatot a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében. Cikkünkben összegyűjtöttünk, hogy a magyar válogatott játékosai milyen posztokkal ünnepeltek a közösségi médiában a nem mindennapi sikert követően.

Dzsudzsák Balázs 100. mérkőzését játszotta az A-válogatottban, aminek emlékére ajándékot kapott a csapattársaktól, a barátaitól, valamint az MLSZ-től is.Dzsudzsák Balázs 100. mérkőzését játszotta az A-válogatottban, aminek emlékére ajándékot kapott a csapattársaktól, a barátaitól, valamint az MLSZ-től is.

 

Thanks to my teammate to my Coaches to my Family and Friends és a Legjobb szurkolótábornak RIA-RIAAAA "100" caps

15.3k Likes, 2 Comments - Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on Instagram: "Thanks to my teammate to my Coaches to my Family and Friends és a Legjobb..."


 

 

Micsodaaaa Esteee! Büszke MAGYAR! "Mögöttünk az Erő"

46.7k Likes, 0 Comments - Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on Instagram: "Micsodaaaa Esteee! Büszke MAGYAR! "Mögöttünk az Erő""


 

Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok” – írta közösségi oldalán Szalai Ádám, és a szurkolóknak is megköszönte a biztatást.

 

Köszönjük Nektek! Csodálatos este.Hajrá Magyarország night in Budapest! Proud to be hungarian

9,227 Likes, 147 Comments - AdamSzalai (@adaam_s_) on Instagram: "Köszönjük Nektek! Csodálatos este.Hajrá Magyarország night in Budapest! Proud to be hungarian"


 

„Felejthetetlen este. Köszönjük a szurkolást!” – posztolta Gulácsi Péter és hozzá hasonlóan Lovrencsics Gergő is hálás a magyar drukkereknek.

 

2-1 Felejthetetlen este Köszönjük a szurkolást! #HUNCRO #magyarok #PG1

4,150 Likes, 38 Comments - Péter Gulácsi (@gulacsi32) on Instagram: "2-1 Felejthetetlen este Köszönjük a szurkolást! #HUNCRO #magyarok #PG1"


 

 

Nagyon szépen köszönjük a szurkolást!!! Hajrá magyarok! #csakegyütt #hajrámagyarok

1,093 Likes, 24 Comments - Lovrencsics Gergő (@lovrencsicsgergo_official) on Instagram: "Nagyon szépen köszönjük a szurkolást!!! Hajrá magyarok! #csakegyütt #hajrámagyarok"

Szoboszlai Dominiknek felejthetetlen élmény volt először kezdőként pályára lépni a felnőttválogatottban.

 

Micsoda nap, micsoda győzelem! Nagyon köszönjük a fantasztikus támogatást és hangulatot! Felejthetetlen élmény először kezdőként pályára lépni a válogatottban. Óriásit küzdött a csapat, szép volt fiúk! #együtt #magyarok

7,523 Likes, 106 Comments - Szoboszlai Dominik (@szoboszlaidominik) on Instagram: "Micsoda nap, micsoda győzelem! Nagyon köszönjük a fantasztikus támogatást és hangulatot!..."


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik