Eb 2020: Bale el lesz tiltva a golfozástól a torna alatt

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.03. 17:17
null
Gareth Bale köztudottan imádja a golfot, az Eb alatt viszont minden bizonnyal le kell mondania róla (Fotó: Twitter)
Még több mint fél év van a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyitányáig, a walesi szövetség azonban úgy érezte, jobb már most tisztázni, hogy az együttes egyik legjobbja, Gareth Bale biztosan nem hódolhat majd a szenvedélyének, a golfozásnak a kontinenstorna ideje alatt.

 

Mint ismert, humorosnak szánt szavak miatt haragudtak meg jó néhányan Gareth Bale-re a Real Madridnál, mivel a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtező után a „Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.” felirattal ellátott zászlóval ünnepelt.

Nem véletlen, hogy ezek után felmerült, Bale-ék a kontinensbajnokság alatt golffal is lazíthatnak majd, egy friss nyilatkozat alapján ez azonban kizártnak tűnik.

„Ryan Giggs (a walesi válogatott szövetségi kapitánya – a szerk.) tisztázta, hogy a táborban csak a labdarúgás lehet a fókuszban. Ezért a bázis kiválasztásánál nem lesz első számú szempont, hogy golfpálya is legyen a csapat szállásánál. Nem kockáztathatod a játékosok fittségét azzal, hogy golfoznak. Még akkor sem, ha ezt a helyzetet ők másképp látják. Nyilván nem lehet egész nap edzést tartani, szükség van a szórakozásra is, de óvatosnak kell lennünk” – idézi Jonathan Fordot, a Walesi Labdarúgó-szövetség vezérigazgatóját a Sky Sports.

Wales Olaszországgal, Svájccal és Törökországgal szerepel majd egy csoportban a 2020-as Európa-bajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik