Videó: focileckét kapott Vettel és Ricciardo a Hungaroringen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 12:07
null
Szász Kitti új trükköket tanított Ricciardónak és Vettelnek (Fotó: Tumbász Hédi)
A Formula–1-es Red Bull csapat két versenyzője, Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo is elleshetett pár trükköt Szász Kittitől a hungaroringi paddockban. A freestyle foci női világelsője aztán bevonta mind a két versenyzőt, akik nem vallottak csúfos kudarcot.

„Sebastian viszonylag hamar megtanulta az around the worldöt, amely az egyik alaptrükk, kiderült, hogy már korábban is gyakorolta, de nem ment. Megmondtam neki, hogy miért – nem húzta fel eléggé a térdét. Hatalmas sikerélménye volt, amikor sikerült: ááááá, ez a trükk trükkje! Majd megköszönte a tanítást” – mesélte Szász Kitti, akinek még fél órával a bemutató után is fülig ért a szája.

„Nem gondoltam, hogy ennyire érdekli őket a futball, Vettel különösen ügyes volt, de Ricciardo is belement a játékba, és amikor mondtam, hogy itt is a németek győznek, Vettel hevesen tiltakozott, hogy hozzám képest mindketten ügyetlenek” – tette hozzá Szász Kitti.

„Egészen hihetetlen ez a lány, bármennyit gyakorolnék, akkor sem tudnám megcsinálni ezeket a trükköket, pedig isten bizony, szeretek focizni” – mondta Vettel, s Ricciardo sem fukarkodott a dicsérettel: „Jó buli volt, elképesztő, hogy mennyire tehetséges. Míg én csak egy helyben állva tudok néhányat dekázni a bal és a jobb lábammal, ő hihetetlen kunsztokra képes a labdával. Egész más dimenziót mint mi…”

EXKLUZÍV HAMILTON-INTERJÚ A MAI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik