Szingapúr újrakeverte a kártyákat

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.09.27. 15:43
null
Alonso ismét harcban van a vb-címért (Fotó: Action Images)
A nemzetközi sajtó leginkább Fernando Alonso diadalát és hibátlan vezetését, valamint Lewis Hamilton kiesését emelte ki a Formula–1-es Szingapúri Nagydíj másnapján.

 

OLASZORSZÁG

La Gazzetta dello Sport: „Alonso, a vörös fúria. Szuper Alonso, nagyszerű Ferrari, micsoda felzárkózás! Már csak 11 pont a hátrány. Schumacher a mezőny hátsó részében ért célba, mint valami újonc."

Tuttosport: „Mestermunka Alonso módra. A spanyol nyert Szingapúrban, s harcban van a világbajnoki címért."

Corriere dello Sport: „Alonso diadalmaskodott, és látótávolságba került a vb-cím. A Ferrari dominált. Forza Ferrari!"

Corriere della Sera: „Ezt már komolyan csinálja a Ferrari. A konkurenciának van mitől félnie. Alonso az éjszaka ura."

La Reppublica: „Fantasztikus Ferrari! A diadal után közelebb került a vb-aranyhoz a Ferrari."

Liberta: „Alonso lett Szingapúr királya."

SPANYOLORSZÁG

El País: „Alonso megkezdte a harcot a vb-címért. Szingapúrban gálázott, látványos versenyt futott, és mindvégig ellenállt az őt üldöző Sebastian Vettel támadásainak."

El Mundo: „Alonso begyűjtötte 25. F1-es futamgyőzelmét, így utolérte Niki Laudát, és megelőzte az ötszörös világbajnok argentin legendát, Juan Manuel Fangiót."

Marca: „Alonso az éjszaka királya."

AS: „Újabb gálaelőadás az asztúriaitól: Alonso a vb-cím felé száguld."


NAGY-BRITANNIA

The Sun: „Csalódott, bizonytalan és széthullott: a vb-címért küzdő brit ász, Lewis Hamilton ambiciózus hozzáállása súlyosan visszaütött, miután McLarenje ütközött Mark Webber Red Bulljával."

Daily Mail: „Lewis szenved a kíntól. Szingapúr újrakeverte a kártyákat. Hamilton és Jenson Button számára kiábrándító volt az éjszaka."

Independent: „Ez a verseny egy újabb katasztrófa volt Hamilton számára, aki minden hátralévő futamon célba akart érni, miután Olaszországban kiesett. Most 20 ponttal van lemaradva Mark Webbertől, és már csak négy verseny van hátra."

The Times: „Hamilton kockáztatott és veszített a Marina-öböl új építésű kaszinói alatt. A kormány úgy repült ki az autóból, mint egy rakéta. Alonso idénybeli negyedik sikerével pályafutása 25. győzelmét aratta, de sokkal fontosabb, hogy az elmúlt öt futamon háromszor diadalmaskodott. Az idény közepén tapasztalt Ferrari-gyengélkedés biztosan a múlté."

FRANCIAORSZÁG

Le Parisien: „Alonso bebizonyította, hogy újra csúcsformában van. Az egész versenyen dominált, és nem hagyott esélyt Vettelnek."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik