Massa is imádkozik Schumacherért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.30. 09:48
Több német sportoló is jókívánságát fejezte ki Michael Schumachernek, a Formula–1 hétszeres világbajnokának, aki vasárnap síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben. A 44 esztendős pilóta kómában fekszik, állapota kritikus.

„Hálás lennék, ha jó híreket hallanék Schumacherről. Mint mindenki, én is ideges vagyok. Remélem, hogy imám meghallgattatik” – írta a Twitteren Mario Andretti, az F1 1978-as világbajnoka. Mario Andretti, az F1 1978-as világbajnoka.

„Imádkozom érted, testvérem! Remélem, mihamarabb rendbe jössz. Isten áldjon meg, Michael!” – osztotta meg gondolatait Felipe Massa, Schumacher korábbi csapattársa.

„Ebben a nehéz időszakban Schumacher körül forognak a gondolataim. Bárkinél több ereje van, hogy felépüljön” – bizakodott a McLaren-Mercedes versenyzője, Jenson Button.

„Szörnyű információk láttak napvilágot Schumival kapcsolatban. Remélem, hogy jobb híreket kapunk, és meggyógyul” – írta Paul di Resta.

„Most hallottam a hírt, hogy Schumacher szörnyű balesetet szenvedett… Jobbulást!” – írta a wimbledoni teniszbajnokságon női egyesben az idén döntőt játszó Sabine Lisicki.

„Jobbulást, Michael! Minden jót, barátom!” – reagált a balesetre Lukas Podolski, az Arsenal támadója, míg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Maverickset erősítő Dirk Nowitzki„minden gondolata Schumi körül forog”.

Julien Wilkens, a Bild helyszíni tudósítójának beszámolója szerint egyébként a grenoble-i kórház előtt nagy a nyüzsgés, a médiamunkások egy része már megérkezett a klinikához, készülvén a 11 órakor kezdődő sajtótájékoztatóra. Az újságíró továbbá megerősítette azt a hírt, mely szerint Schumacher családja is a kórházban tartózkodik.

Schumacher balesetéről ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik