Kosárlabda: Somogyi Gergely Szolnokra szerződhet

Vágólapra másolva!
2012.11.25. 22:47
Óriási feltűnést keltett a szombat esti Szolnoki Olaj–Igokea Aleksandrovac Adria-liga-mérkőzésen a tizenhatszoros NBA-bajnok Los Angeles Lakers edzőtáborát végigdolgozó, de végül garantált szerződést nem kapó Somogyi Gergely megjelenése. A jól értesültek máris kombinálni kezdtek, és tudni vélik, a Szolnoki Olaj szerződteti az egyelőre klub nélküli, minden szempontból megfelelő ajánlatra váró 222 centis centert.

Az utóbbi években a Santa Barbara University csapatával az amerikai egyetemi bajnokságban játszó, a tanulmányait szociológia szakon befejező 23 éves kosaras a helyszínen úgy nyilatkozott a Sporttelevízió riporterének, hogy mivel már három hete hazaérkezett Los Angelesből, egyszerűen kíváncsi a hazai kosárlabdaéletre, ez vonzotta a magyar bajnok meccsére.

Nyerges Zsolt, a Szolnoki Olaj tulajdonosa azonban elárulta, Tóth Zoltán ügyvezető igazgató felvette a kapcsolatot Somogyival, azt puhatolva, szándékában áll-e Magyarországon játszani, és ha igen, lenne-e kedve a Szolnokon megkezdett munkába bekapcsolódni. Vonzó-e számára annyira az Adria-liga, hogy kipróbálja magát egy európai élbajnokságban? Ezekre a kérdésekre várják a választ Somogyitól, illetve menedzserétől az Olaj vezetői.

A témáról bővebben olvashat a hétfői Nemzeti Sportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik