F1: tapintható a feszültség a Ferrari és Alonso körül

Vágólapra másolva!
2012.10.31. 13:21
Címkék
Ahhoz, hogy világosan kiderüljön, az Indiai Nagydíjjal már nyakig benne voltunk a Formula–1-es idény feszültségekkel teli hajrájában, még a laikusoknak sem kellett átbogarászniuk a versenynaptárat – elég volt csupán egy-egy pillantást vetniük az istállók háza tájára. A Ferrarinál például a világbajnoki pontversenyben második Fernando Alonso rendezett emlékezetes jelenetet.

A La Stampa olasz napilap értesülései szerint a spanyol versenyző felettébb nehezményezte, hogy Pat Fry, a Ferrari technikai igazgatója a nap végén azt nyilatkozta, tökéletes teljesítménnyel előbbre kerülhettek volna a rajtrácson.

Alonso ezt állítólag annyira magára vette, hogy az alábbi Twitter-üzenetet pötyögte be okostelefonján: „Tudatni szeretném az 1.2 millió követőmmel, hogy az autónk hátsó részén található kulcsfontosságú aerodinamikai elemek május óta változatlanok.”

A dühöngő spanyolt a hírek szerint csak hosszas könyörgés árán lehetett meggyőzni arról, hogy végül ne hozza nyilvánosságra az üzenetet, de láthatóan ezután is mérges volt Fry kijelentése miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik