Formula-1: a Hispania megmutatta az első képeket az F111-eséről

Vágólapra másolva!
2011.02.08. 11:12
null
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!<br />
Címkék
A Formula&ndash;1-ben tavaly bemutatkoz&oacute; Hispania-ist&aacute;ll&oacute; k&ouml;zz&eacute;tette az első k&eacute;peket a 2011-es versenyaut&oacute;j&aacute;r&oacute;l. A g&aacute;rda a legut&oacute;bbi sz&uuml;rke fest&eacute;s&eacute;t feh&eacute;r-pirosra cser&eacute;lte le, s előfordulhat, hogy nem kell az id&eacute;ny előtti utols&oacute; k&ouml;z&ouml;s tesztig v&aacute;rni a bemutat&aacute;s&aacute;ra, hanem m&aacute;r Barcelon&aacute;ban aszfaltra gurulhat.

A Dallarával tavaly szerződést bontott a Hispania, amely így az új autóját házon belül készítette el, a korábban a Williamsnél, a BAR-nál és a Red Bullnál is dolgozó Geoff Willis vezérletével. Az új festést (a kocsi hátuljánál kockás zászló díszeleg) Daniel Simon világhírű arculattervező és csapata készítette el – néhány helyen még kínálják a szponzorfelületet.

„Az F111 óriási lépés a tavalyi autóhoz képest, reméljük, ez az eredményekben is megmutatkozik" – mondta Colin Kolles csapatfőnök. José Ramón Carabant, az istálló elnöke és tulajdonosa hozzátette, a tavalyi évaddal ellentétben a 2011-es szezon során több lépcsőfokban fejlesztik a gépet.

Az autón a héten hajtják végre az utolsó törésteszteket, amelyek sikere esetén előfordulhat, hogy nemcsak az utolsó, bahreini közös gyakorláson vetik be a négykerekűt, hanem már februárban, Barcelonában.

A csapat eddig csak az indiai Narain Karthikeyant nevezte meg pilótájaként – az őt szponzoráló indiai Tata cégcsoport logója több helyen látható az autón.

A többi bemutatóról ide kattintva olvashat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik