F1: Verstappen visszaszólt bírálójának, nem volt elegáns

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.02. 16:21
null
Jacques Villeneuve 2001-es balesete (Fotó: AFP)
Max Verstappen visszaszólt Jacques Villeneuve-nek, aki iránt annak ellenére sem mutat tiszteletet, hogy 1997-ben, születésének évében lett világbajnok.

 

Villeneuve mindig is ellenezte, hogy a holland tizenévesen F1-es pilóta legyen, és a Belga Nagydíj után élesen bírálta Verstappent és az FIA-t. Azt is mondta, hogy ha így folytatja, megöl valakit a pályán. Ezt nem vette jó néven Verstappen.

„Kicsit jobban meggondolhatná, miket nyilatkozik. Még ő mondja, hogy meg fogok ölni valakit, amikor ő már megtette?” – szúrt vissza élesen Verstappen a nos.nl oldalon idézett nyilatkozatában, aki Villeneuve 2001-es melbourne-i balesetére utalt. A kanadai akkor Ralf Schumacherrel ütközve csapódott a kerítésnek, autójának egyik kereke egy résen áthatolva eltalált és halálosan megsebesített egy embert.

Verstappen az őt szintén bíráló Ferrari-pilótákról is beszélt, de nem ennyire támadóan.

„Mindenképpen beszélnünk kell, ezt csak így intézhetjük el. Kerestem őket Monzában, de egyelőre nem értek rá” – mondta Verstappen, Vettel jelezte, mindenképp beszélniük kell.

„Erre időt kell kerítenünk. Régen volt, hogy megütötték egymást a pilóták a futam után, nem engedhetjük, hogy ez idáig fajuljon” – mondta Vettel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik