F1: Verstappen bocsánatot kért a braziloktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.18. 09:52
Magyarázkodnia kellett Max Verstappennek, a Red Bull fiatal versenyzőjének a Bahreini Nagydíj időmérője utáni nyilatkozata miatt, amellyel nemcsak Felipe Massát, de sok más brazilt is megbántott.

Mint megírtuk, Max Verstappen a bahreini kvalifikáció után panaszkodott Felipe Massára, ugyanis a holland szerint versenytársa feltartotta őt a Q3-ban, és ezért szerezte meg csupán a hatodik rajthelyet. Verstappent megkérdezték, hogy szeretné-e megbeszélni az esetet Massával, mire ő csak annyit válaszolt, hogy nem sok értelme lenne a dolognak, ugyanis Massa brazil.

Válaszát nemhogy Massa, de a brazil rajongók sem vették jó néven, amiért Verstappen később bocsánatot is kért.Verstappent megkérdezték, hogy szeretné-e megbeszélni az esetet Massával, mire ő csak annyit válaszolt, hogy nem sok értelme lenne a dolognak, ugyanis Massa brazil.

Válaszát nemhogy Massa, de a brazil rajongók sem vették jó néven, amiért Verstappen később bocsánatot is kért.

„Úgy érzem, hogy tisztáznom kell a kvalifikáció utáni megjegyzésemet – írta közösségi oldalain a holland pilóta. – Szenvedélyes versenyzőként nagyon csalódott voltam, ezért zaklatottan nyilatkoztam, ráadásul a média kiforgatta a szavaimat. Egyáltalán nem akartam megbántani a brazilokat, akiket nagyon tisztelek, és akik mindig nagyon kedvesek voltak hozzám, amikor az országukban jártam.”

„Karrierem egyik csúcspontja volt a tavalyi Brazil Nagydíj, ami csak még különlegesebb volt attól, hogy egy olyan országban élhettem át az élményt, amely olyan legendákat adott a világnak, mint Senna, Fittipaldi és Piquet. Emiatt szeretnék minden braziltól bocsánatot kérni, aki megbántva érezte magát, és alig várom, hogy újra Brazíliában versenyezzek.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik