F1: „Nem mondhatok el mindent Schumacher állapotáról”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 17:35
Sergio Mantovani, a Ferrari F1-re szakosodott korábbi szerzetese biztos benne, hogy Michael Schumacher nem adja fel a harcot, és küzd, hogy felépüljön, ám az olasz azt is hozzátette, vannak dolgok, amikről nem beszélhet.

A papot – aki visszavonulása után sem fordított hátat a sportnak – annak apropóján kereste fel a Bild am Sonntag, hogy ma 25 éve versenyzett először a német legenda az F1-ben. Montovani többek közt Michael Schumacherrel is barátságot kötött.

„Ő imádta a Ferrarit, mi, olaszok, pedig imádjuk őt ezért. Michael igazi hős, akit csak szeretni lehet, biztos vagyok benne, hogy sosem adja fel!” – mondta Mantovani.

„Többet tudok az állapotáról, mint amit elmondhatok. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy az utóbbi időben nem láthattam őt személyesen. Arra, hogy egy nap talpra áll-e, csak Isten tudja a választ” – tette hozzá az olasz.

Luca di Montezemolo, korábbi Ferrari-elnök a The Sunnak augusztus elején azt mondta, a 47 éves német pilóta jól reagál a kezelésekre, és hamarosan túl lehet a „nagyon nehéz” állapoton. Azóta nincs friss információ a német legendáról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik