F1: Szuzukából egyenesen Budapestre repült Hamilton

ZS. B.ZS. B.
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 11:53
Azt mindig is tudtuk, hogy Lewis Hamilton nem szereti alvással pazarolni az idejét, ám ha hinni lehet Davkónak, a budapesti DJ-nek, a Formula–1 sztárja még annál is keményebben tolja az éjszakai életet, mint gondolnánk.

A fiatal lemezlovas ugyanis azt állítja, hogy a címvédő a Japán Nagydíj estéjén már egy budapesti szórakozóhelyen múlatta az időt néhány barátja társaságában.

„Nem mindennap adatik meg a lehetőség az ember életében, hogy egy általa nagyra tartott F1-pilótának, név szerint Lewis Hamiltonnak zenéljen, mindenesetre velem megtörtént a Gozsdu Manó Klubban, mi több, egy-egy tracknél még bólogatott is. Közös kép sajnos nem készült, mivel társasággal érkezett, ezért a legkevésbé sem szerettem volna belemászni az intim szférájába, de ez mit sem von le az élményből” – írta Davkó a Facebook-oldalára.

A DJ szavait alátámaszthatja, hogy Hamilton épp a Japán GP hétvégéjén áradozott egy interjúban Budapestről, és ismét megemlítette itt élő „jó barátját”, aki nem más, mint Palvin Barbara.

A két sztár kitűnő kapcsolatot ápol egymással, a modell idén már több futamon is ott volt a versenyzővel, sőt nemegyszer együtt érkeztek ki a pályára motorral. Palvin Barbara egyébként szombaton töltötte be 23. életévét, ezért a vasárnapi közös buli már csak ezért is indokolt lehetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik