F1: rosszul sült el Hamilton tréfája, kiürült az Instagram

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.30. 13:02
null
Lewis Hamilton már megbánta, amit posztolt (Fotó: AFP)
Lewis Hamilton a minap feltöltött egy kis videót az Instagram-oldalára, amely miatt olyan sok kritikát kapott, hogy mára az összes korábbi posztját törölte az oldalról, amelynek több mint 5.7 millió követője van.

 

Hamilton a videón az unokaöccsével látható karácsonykor. A kisfiú egy hercegnőruhát vett fel, mire a négyszeres F1-es világbajnok többször is rászólt, hogy fiúk nem hordhatnak ilyen ruhát. A kamerába pedig beleszólt, hogy nagyon szomorú amiatt, hogy a fiú ilyen ruhát hord.

A videóhoz érkező hozzászólások nagy részében a rajongók kritizálták a sportolót, mert hozzáállásával korlátozta unokaöccsének szabad akaratát, illetve megjegyzéseivel megalázta a kisfiút.

Ezt követően Hamilton a Twitteren bocsánatot kért, de nem kapott sok megértést. Törölte a bocsánatkérést a Twitterről, majd az összes posztját az Instagramról, amely jelenleg üresen áll.

E lépésének anyagi vonzata is lehet, hiszen a személyes szponzorai mellett az Instagram is nagy összeget fizet azért a több millió követő által kísért sztároknak, hogy képeket vagy videókat osszanak meg magukról.

Az Instagram időzítő alkalmazását készítő Hopper nemrég toplistát közölt a legtöbb követővel rendelkező sztárokról és arról, mennyit fizet nekik posztonként. Akkor a harmadik helyen álló Cristiano Ronaldo a 104 millió követőjének (ami most már 122 millió) köszönhetően minden egyes kirakott képért vagy videóért 400 ezer dollárt, azaz több mint 100 millió forintot kapott az oldaltól, illetve szponzoraitól, akik miatt ezen posztok többsége modellfotó.

Hamilton az 5.7 millió követőjével nincs ilyen magasságokban, de biztosak lehetünk benne, hogy neki is bejön némi mellékes ezekből a tartalmakból – és éppen emiatt fognak szólni a szponzorai, hogy folytassa a posztolást az Instagramon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik