F1: nincs több titkolózás, itt az új Mercedes – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.21. 09:36
null
Itt a Mercedes új autója, a W07
A sejtelmes felvételek után végre vasárnap délelőtt a világbajnoki címvédő Mercedes-istálló hivatalosan is megmutatta 2016-os autóját, a W07-et.

Pénteken a júliusi Brit Nagydíjnak otthont adó silverstone-i pályán már kigurult a garázsból az új Mercedes, amelyet mindkét pilóta, Lewis Hamilton és Nico Rosberg is kipróbált (a kollektív tesztelés hétfőn kezdődik Barcelonában).

Nehezen kivehető felvételek már ekkor megjelentek az új autóról, amire az istálló szombaton maga is rájátszott, amikor többi videót is kitett a W07-ről, de teljes képet ekkor még nem láttunk.

Látványos különbség nem látható a tavalyi modellhez képest (kicsit változtattak a festésen valamint az aerodinamikán), de erre nem is lehetett számítani, miután a szabályok nem módosultak. Paddy Lowe ügyvezető igazgató ugyanakkor azt hangsúlyozta, így is sokat dolgoztak a fejlesztésen.

„Nehéz megújulni, amikor a szabályok nagyjából hasonlóak az évek során, de minden olyan területen, ahol ezt megtehettük, próbáltunk előrelépni. A sikeres 2015-ös szezon után is azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megtaláljuk, miben vagyunk a leggyengébbek, és azon fejlesszünk" – mondta Lowe, aki szerint több olyan verseny is volt, ami nem a terveik szerint alakult tavaly.

Itt a Mercedes új autója, a W07
Itt a Mercedes új autója, a W07
Itt a Mercedes új autója, a W07
Itt a Mercedes új autója, a W07

A tavalyi és az idei Mercedes

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik